Η Ελίνα Κέφη άνοιξε το σπίτι της στην κάμερα του “Έλα χαμογέλα” και την δημοσιογράφο της εκπομπής, Μαίρη Αργυριάδου. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, που γνωρίσαμε μέσα από πολλά επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα, μίλησε για τη συνεργασία της με την Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη, την πορεία στο χώρο του μόντελινγκ και τα χρήματα που έβγαλε από αυτόν καθώς αποκάλυψε και πλαστική επέμβαση που έχει κάνει στο παρελθόν.

“Δικαιολογώ απόλυτα το επίθετο μου” σημείωσε, αρχικά, με χαμόγελο η Ελίνα Κέφη για να μας παρουσιάσει μία… κατά το ήμισυ δική της φωτογραφία που δεσπόζει πάνω από το τζάκι στον τοίχο του σπιτιού της. “Εδώ, σε αυτή τη φωτογραφία, είναι και κάποιος άλλος μαζί! Κόπηκε ο άλλος και έμεινα εγώ. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο άλλος. Έμεινα εγώ και έβαλα τη μούρη μου” παραδέχθηκε με χιούμορ.

Η Ελίνα Κέφη έχει συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο με την Ρούλα Κορομηλά όσο και με την Ελένη Μενεγάκη. Τι έχει, αλήθεια, να θυμάται σήμερα από τις δύο αυτές τηλεοπτικές συνεργασίες;

“Η Ρούλα για μένα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Δεν είχε κανένα θέμα να μας προβάλλει, να μας βοηθήσει, να μας δώσει συμβουλές” δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελίνα Κέφη για την Ρούλα Κορομηλά. Όσον αφορά στη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, η όμορφη παρουσιάστρια θυμήθηκε πως “η Ελένη, όταν πρωτοήρθε στον Πρωινό Καφέ, επειδή και η ίδια ακόμη είχε πάρα πολύ άγχος στις πρώτες της μέρες, ήμασταν όλοι μαζεμένοι. Μόλις χαλάρωσε εκείνη, χαλαρώσαμε και εμείς και περάσαμε πάρα πολύ ωραία”.

Ποια από τις δύο όμως παρουσιάστριες θα συναντούσε επαγγελματικά ξανά, σήμερα, με μεγαλύτερη χαρά; “Για τη στιγμή που έγινε η πρώτη και στην ηλικία που ήμουν τότε καλώς και έγινε με την Ρούλα. Είναι διαφορετικοί σαν χαρακτήρες με την Ελένη και η Ρούλα ήταν λίγο μαμά. Νομίζω ότι, αν θα ήθελα να ξαναδουλέψω με κάποια, θα ήταν με την Ελένη γιατί την γνώρισα πολύ λίγο στην αρχή της”.

Η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρθηκε, ακόμα, στις καλές αμοιβές του μόντελινγκ και στην πορεία της στο συγκεκριμένο χώρο. “Σαν μοντέλα, τότε, είναι η αλήθεια πως πληρωνόμασταν πολύ καλά. Ήμουν από τις τυχερές, δε, που δούλεψα ταυτόχρονα και στην τηλεόραση”.

“Το GNTM έχει μια υπερβολή σε όλο αυτό που βλέπουμε” πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ελίνα Κέφη. “Βέβαια δεν σημαίνει ότι η δουλειά του μοντέλου δεν έχει και όλες αυτές τις δυσκολίες. Μου έχει τύχει να κάνω διαφημιστικό με μαγιό στο Λαγονήσι τον χειμώνα”.

Επίσης, η Ελίνα Κέφη παραδέχθηκε πως δεν ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που αποκαλύπτουν την ηλικία τους ενώ στο παρελθόν, πριν από περίπου 25 χρόνια όπως αποκάλυψε, είχε κάνει πλαστική στη μύτη της. “Παραπάνω πράγματα και υπερβολές δεν θα έκανα ποτέ. Πιστεύω ότι, αντί να γίνω πιο όμορφη, θα γινόμουν άλλη”.

Όταν ρωτήθηκε για κάποια ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχθεί στο παρελθόν, η παρουσιάστρια είπε πως “έχει τύχει κάποιος κάθε φορά που μάθαινε ότι έχουμε να πάμε ταξίδι ερχόταν και αυτός. Ερχόταν κάθε φορά και μου έλεγε, “γεια σας Ελίνα”. Αυτό”.

Τέλος, όσον αφορά τον έρωτα και την προσωπική της ζωή, η Ελίνα Κέφη πρόδωσε πως “είμαι μόνη μου αρκετό καιρό από επιλογή γιατί χρειαζόταν να βάλω σε τάξη κάποια πράγματα μέσα μου. Τα έβαλα, όχι πολύ εύκολα και τώρα εάν μου προκύψει ένας άνθρωπος με τον οποίο θα μπορούμε να συνεννοηθούμε και να ταιριάζουμε τότε γιατί όχι. Ο έρωτας είναι χαρά και ευτυχία”.


Ελίνα Κέφη: "Μου έχει τύχει να κάνω διαφημιστικό με μαγιό στο Λαγονήσι χειμώνα”