Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton στην Κρήτη, πέρυσι το καλοκαίρι. Η σύζυγος του καθ’ ομολογίαν δράστη ζητά την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Star δηλώνει ότι από την ημέρα που αποκαλύφθηκε το έγκλημα έχει αλλάξει η ζωή η δική της και των δύο μικρών παιδιών της οικογένειας, ηλικίας 3 και 1,5 έτους αντίστοιχα.

“Τώρα είμαι στα παιδιά… Να μεγαλώσω τα παιδιά μου… Έχω πάρει και έχω κάνει χαρτί για να πάρω εγώ την επιμέλεια των παιδιών. Η επικοινωνία είναι μόνο για τα παιδιά, τίποτα άλλο. Ήταν πολύ δύσκολα με αυτόν τον άνθρωπο, ήμαστε πέντε χρόνια μαζί”, τονίζει.

Η σύζυγος του 28χρονου έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν το περασμένο καλοκαίρι έμαθε ότι ο σύζυγος και πατέρας των παιδιών της, κατηγορείται για τη δολοφονία και τον βιασμό της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton.

“Δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή”, εξομολογείται.

“Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει ακριβώς. Είναι πολύ δύσκολο γιατί από τη μία στιγμή στην άλλη γκρεμίστηκε όλη η γη. Να αναλάβει τις ευθύνες του”, σημειώνει.

“Την επιμέλεια πρέπει να την αναλάβει εξ ολοκλήρου η μητέρα, διότι εκτός από την ανατροφή, που ήδη κάνει μόνη της, χρειάζεται και τη νομική εκπροσώπηση, να μπορεί να πάρει μόνη της αποφάσεις για ό,τι αφορά τα παιδιά”, δηλώνει ο Ανδρέας Αναγνωστάκης, δικηγόρος της συζύγου του 28χρονου.