Την Παρασκευή 03/01/2020, στο κέντρο «Γλαύκος» πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του «Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού Πάτρας». 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Ταξίαρχος π. Νικόλαος Γουρδούπης Διευθυντής του Σώματος των Στρατιωτικών Ιερέων (ΓΕΕΘΑ), από την Μητρόπολη Ηλείας ο πανοσιολογιώτατος π. Φιλάρετος Σπανόπουλος και ο π. Γεώργιος Σταθόπουλος, από την Μητρόπολη Κορινθίας ο π. Χρήστος Μαρίνης, ο Εισαγγελέας κ. Γεώργιος Τσιρώνης, οι Καθηγητές Πανεπιστημίου κ. Χρήστος Τερέζης και κ. Ιωάννης Χειλαδάκης, ο Διευθυντής του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών κ. Ιωάννης Κόττορος, εκπρόσωποι ΜΜΕ κ.α. 

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τόσο ο Πρόεδρος Δρ. Γεώργιος-Νεκτάριος Λόης όσο και ο Γραμματέας υπ. Δρ. Ανδρέας Ζαφειρόπουλος αλλά και ο Διευθύνων Σύμβουλος Δρ/Δρ. Απόστολος Καπρούλιας παρουσίασαν, στα Μέλη και στους φίλους του «Ι.Ε.Θ.Π.-Πάτρας», εκτενώς τις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε το Ίδρυμα το προηγούμενο έτος και, παράλληλα, ανέλυσαν τις προγραμματισμένες δράσεις για το 2020. Επ’ αυτών, διεξήχθη μάλιστα και μία ευρεία συζήτηση ανταλλαγής απόψεων και κατάθεσης προτάσεων. Η «ξεχωριστή» και καθ’ όλα επιτυχημένη αυτή βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση του Προέδρου μας για παρόμοιες τακτικές συναντήσεις και καθ’ όλο το 2020.