Ένα νέο τραγούδι κυκλοφόρησε από τους Tωm Unit και Οξύνους, με τη μουσική παραγωγή να έχει κάνει η Πατρινή Piel Fluida (ή αλλιώς Πολυξένη Λυκούδη). 

Το όνομα του τραγουδιού λέγεται "Δίγαμμα" και πρόκειται για ένα project που είχε ετοιμαστεί από τον περασμένο Ιούλιο για να ολοκληρωθεί τώρα, στις αρχές του νέου έτους.

Η ερμηνεία και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στους Tωm Unit και Οξύνους και ο ήχος στον Dj Micro.  Οι δυο ράπερ που έφτιαξαν τους στίχους τους πάνω στη μουσική της Πατρινής είναι από την Αθήνα και γνωρίστηκαν με την Piel Fluida, μέσω του aprovoli. Αρχικά άκουσε την μουσική o Τωμ Unit και στη συνέχεια ζήτησε από τον Οξυνους να φτιάξουν ένα τραγούδι πάνω στη μελωδία αυτή μαζί όπως και έγινε. 

Σύμφωνα με την Πολυξένη Λυκούδη είναι το πρώτο project για το 2020 και έπονται και άλλα. Η ίδια βρίσκεται σε επαφή τόσο με τους δύο προαναφερόμενους ράπερ, όσο και με άλλους μουσικής της Αθήνας και έτσι μέσα στο νέο έτος θα γεννηθούν και άλλες συνεργασίες που θα αποφέρουν ασφαλώς ενδιαφέροντα πράγματα. 


Tωm Unit & Οξύνους - Ϝ (Δίγαμμα) [prod. Piel Fluida]