Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Cameron Diaz και ο σύζυγός της, Benji Madden καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά!

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε τη χαρμόσυνη είδηση μέσω του λογαριασμού της στο Instagramn. Η 47χρονη Diaz γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ζει μοναδικές στιγμές ευτυχίας. Η ίδια κράτησε επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της, καθώς θέλησε να μοιραστεί την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της μόνο με τους πολύ δικούς της ανθρώπους.

Η Cameron Diaz έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

«Καλή χρονιά από την οικογένεια Maddens! Είμαστε τόσο χαρούμενοι και ευλογημένοι να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα δεκαετία με το να σας ανακοινώσουμε τη γέννηση της κόρης μας, Raddix Madden. Αμέσως έκλεψε τις καρδιές μας και ολοκλήρωσε την οικογένειά μας! Ενώ είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε αυτά τα νέα, νιώθουμε και ένα ισχυρό ένστικτο να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητα της μικρής. Γι’ αυτό δεν θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες ή θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός από το γεγονός ότι είναι αξιολάτρευτη!»

Η Cameron Diaz και ο Benji Madden προσπαθούσαν εδώ και χρόνια να αποκτήσουν ένα παιδί, αφού η ηθοποιός το ήθελε όσο τίποτα άλλο. Ακριβώς ένα χρόνο πριν άνθρωπος από το στενό περιβάλλον τους δήλωνε στο περιοδικό US Weekly: «Η Cameron και ο σύζυγός της Benji Madden θα ήθελαν πάρα πολύ να κάνουν ένα παιδί, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχουν καταφέρει».

Το ζευγάρι έχει δοκιμάσει τα πάντα, από την εξωσωματική γονιμοποίηση και το βελονισμό μέχρι τα συμπληρώματα προκειμένου να συλλάβει χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Βέβαια, ο επιμένων νικά και έτσι τώρα οι δυο τους κρατούν στην αγκαλιά το μωρό τους και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!