Ο Ίαν Στρατής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” με αφορμή τις live εμφανίσεις σε γνωστή μουσική σκηνή. Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για την πρόσφατη συμμετοχή στις “Άγριες Μέλισσες” ενώ ήταν φειδωλός σε όσα είπε για τις φήμες που τον θέλουν να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision, όπως αναφέρει το zappit.

“Ήταν τέλεια η εμπειρία στα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες” παραδέχθηκε με χαμόγελο ο Ίαν Στρατής. “Όλα τα παιδιά μου φέρθηκαν πολύ ευχάριστα. Ήταν πολύ ευχάριστη όλη η κατάσταση και θα το ξανάκανα”.

Όσον αφορά μια νέα συμμετοχή στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, ο τραγουδιστής πρόδωσε πως “μπορεί” να τον δούμε ξανά! “Δεν ξέρω ακόμα σίγουρα αλλά μπορεί” σημείωσε λιτά.

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε, επίσης, για τον διαγωνισμό της Eurovision, ο Ίαν Στρατής δεν αρνήθηκε πως πράγματι έχει ακουστεί το όνομα του για να εκπροσωπήσει τη φετινή χρονιά την χώρα μας. “Σίγουρα θα ήθελα απλά με ένα καλό τραγούδι”.

“Είμαι πολύ ρομαντικός και θα ήθελα μια κοπέλα το 2020. Η άποψη μου είναι πως περνάς καλύτερα με μια σχέση, είναι λογικό αυτό. Οπότε γιατί όχι” σημείωσε, ακόμα, ο Ίαν Στρατής. “Δεν θα πω ότι είμαι σχεσάκιας, δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή μου, αλλά μου αρέσει πολύ η σχέση”.