Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι την ίδια ημέρα τα ξημερώματα είχε αφαιρέσει ένα σταθμευμένο ποδήλατο.

Ακόμη, εξιχνιάστηκαν, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, τέσσερις κλοπές που διαπράχθηκαν σε οικίες από τις 30-12-2019 μέχρι και 2-1-2020, στο Συρμπάνι και στο Καπελέτο της Βάρδας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών ανδρών ηλικίας 22 και 36 ετών τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα οι δύο δράστες, διέπραξαν συνολικά τρεις κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε οικίες, από τις οποίες αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, ένα μοτοποδήλατο και δύο κινητά τηλέφωνα.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε γραφείο επιχείρησης και αφαίρεσε ένα χρηματοκιβώτιο με έγγραφα.