Τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τα ανωτέρω στελέχη στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, σε Φ/Γ πλοία πριν την φόρτωσή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί είχαν κρυφτεί πρόχειρα στα ημιαξόνια τεσσάρων φορτηγών οχημάτων, χωρίς να φέρουν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Επίσης,στη σύλληψη μιας 41χρονης ημεδαπής και ενός 29χρονου αλλοδαπού προέβησαν απογευματινές ώρες χθες στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, ο 29χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα,με τη συνέργεια της 41χρονης.

Ακόμη,στη σύλληψη ενός 37χρονου αλλοδαπού και μιας 30χρονης αλλοδαπής προέβησαν βραδινές ώρες χθες στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, ο 37χρονος κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό της 30χρονης ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.