Δεκατρείς άνθρωποι από διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας ενώθηκαν για να χορέψουν ένα flashmob έκπληξη στο γάμο της αγαπημένης τους φίλης, Νικολίτσας, που έγινε τον περασμένο Μάιο.

Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετά χρόνια... Όλοι όσοι χορεύουν στο παρακάτω βίντεο, γνωρίστηκαν όταν ήταν μέλη της ομάδας hip hop των Πολιτιστικών Ομάδων του Πανεπιστημίου Πατρών υπό την καθοδήγηση της νύφης (κατά κόσμον Νικολίτσα Χαρακτινού), η οποία ουσιαστικά έφτιαξε την ομάδα το 2008. 

Φυσικά τότε δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι οι φιλίες που έκαναν χορεύοντας, θα ήταν τόσο ισχυρές ώστε χρόνια μετά να ενωθούν για να χορέψουν σε ένα flashmob έκπληξη στο γάμο της φίλης τους. "Η συγκίνηση, όπως καταλαβαίνετε, αφθονεί", μας λέει ένας από τους συμμετέχοντες.

Δείτε την υπέροχη στιγμή που έκλεψε τις εντυπώσεις στο γαμήλιο πάρτι:

Ήταν μία μοναδική εμπειρία με άτομα που απλώς τους αρέσει ο χορός χωρίς να είναι επαγγελματίες και έχοντας κάνει μόλις μία ομαδική πρόβα την παραμονή του γάμου.

Στο flashmob χορεύουν: Ειρήνη, Evan, Babis, Νίκος, Ελενέτα, Καλλιρρόη, Boston, Φανή, Χριστίνα,Αφροδίτη, Μαρία, Σωτήρης, Nikol

Χορογραφία, Επιμέλεια, Video Editing: Εvan Κατσαρέλης