Η Κάρμεν Ρουγγέρη δήλωσε πλήρη άνοια για το «GNTM», και σχολίασε την τάση της μικρής οθόνης να φιλοξενεί τέτοιου είδους projects.

H δημοφιλής ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», μίλησε για την τηλεόραση, τι την έκανε να αποδεχτεί τη συγκεκριμένη πρόταση, ενώ ακόμη μίλησε για τον συμπρωταγωνιστή της στο σήριαλ, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Τι σας έχανε να πείτε το «ναι» στο «Αν ήμουν πλούσιος»;

Κάποτε είχα 5 σενάρια κάθε σεζόν για να δω τι θα διαλέξω. Από όταν ασχολήθηκα με το θέατρο τα καλοκαίρια κάνω περιοδεία, και τα τελευταία χρόνια δεν είχα τον χρόνο να κάνω και σίριαλ. Έτσι αρνιόμουν. Η αλήθεια όμως είναι ότι και ο κόσμος μου έλεγε «αχ μας λείπετε» και κάποια στιγμή λαχτάρισα να παίξω.

Σας είχε λείψει η τηλεόραση;

Ναι, εγώ την αγαπώ την τηλεόραση. Βέβαια πιστεύω ότι πολλές φορές παρουσιάζονται στην τηλεόραση και πράγματα που δεν έχουν αξία. Την τηλεόραση πρέπει να τη βλέπει κανείς επιλεκτικά, υπάρχουν καλά και κακά. Σε αυτή την περίπτωση είπα «ναι» γιατί είχα λαχταρήσει να παίξω, Βέβαια τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα γιατί είναι καθημερινό το σίριαλ και τα γυρίσματα μπορεί να είναι και 10 ώρες την ημέρα.

Είναι δύσκολο να το συνδυάσεις και με το θέατρο. Βρήκα όμως τον τρόπο, έχω και τη Χριστίνα Κουλουμπή που ήταν ο συνσκηνοθέτης μαζί μου και τις ώρες που έλειπα μπορούσε να αναλάβει εκείνη και έτσι έγιναν 2 εξαιρετικές παραστάσεις. Ευγνωμονώ την κόρη μου γιατί εκτός των άλλων και η εικαστικός της παράστασης και φροντίζει όλα να είναι στην εντέλεια.

Πολλά από τα σίριαλ που γίνονται βασίζονται σε ξένα concepts. Πώς σας φαίνεται αυτό;

Δεν μου αρέσει αυτό. Έχει αποδειχθεί πως οι σειρές που έκαναν πολύ μεγάλη επιτυχία ήταν γραμμένες από Έλληνες σεναριογράφους. «Οι Αγριες Μέλισσες» και το «Κόκκινο Ποτάμι» είναι υπέροχα. Όσο μπορώ και είμαι στο σπίτι τα έχω παρακολουθήσει, γιατί με ενδιαφέρει να ενημερώνομαι.

Είναι αυτές δυο σειρές που θα θέλατε να συμμετέχετε;

Βέβαια, είναι υπέροχες. Νομίζω κάθε ηθοποιός θα το ήθελε αυό.

Πώς σας φαίνεται που τα πιο πετυχημένα προγράμματα της σεζόν είναι οι «Άγριες Μέλισσες» και το «GΝΤΜ»;

Ποιο είναι το «GΝΤΜ», δεν το ξέρω καθόλου.

Το reality με τα μοντέλα...

Αυτό είναι από αυτά που με αφήνουν άναυδη. 'Ενα δυστυχώς βάζω μπροστά από αυτό. Η τηλεόραση σας είπα είναι ένα μέσο υπέροχο, αλλά και ένα μέσο που να μπορεί να σε ταΐζει χόρτο. Εντυπωσιάζομαι που αρέσει στον κόσμο το «GΝΤΜ». Να νομίζουν όλοι ότι μπορεί να γίνουν μοντέλα, δεν νομίζω να είναι και το ιδανικό.

Η νικήτρια του περσινού «GNTM» Ειρήνη Καζαριάν ερμήνευσε… Ίψεν.

Να σας πω την αλήθεια δεν το έχω παρακολουθήσει. Μπορεί να είναι και καταπληκτική, δεν το ξέρω.

Και στο «Αν ήμουν πλούσιος» παίρνει μέρος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήσασταν θετική στο να παίξετε μαζί του;

Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που δεν θα έκρινα άσχημα κανέναν, αν αυτός δεν τα λέει χαλά. Η τηλεόραση χρειάζεται αμεσότητα και απλότητα στον λόγο. Αν κάποιος μπορεί να το χάνει αυτό εγώ υποκλίνομαι. Δεν περιφρονώ κανέναν, μπορώ να βοηθήσω κιόλας. Δεν μου αρέσει καθόλου να κρίνουμε ποιος έχει ταλέντο και ποιος δεν έχει. Το θεωρώ απαράδεκτο, ποιοι είμαστε εμείς; Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό το ότι δεν έχει σπουδάσει.

Θεωρείτε συνάφελφό σας τον Ντάνο;

Ναι βεβαίως. Στο θέατρο όταν έρχονται σε ακρόαση κοιτάζω να πάρω παιδιά που έχουν τελειώσει σχολή γιατί έχουν κουραστεί και πρέπει να τα ανταμείψω. Το θέατρο είναι διαφορετικό από την τηλεόραση και θεωρώ ότι πρέπει να έχουν τελειώσει μια σχολή. Έχει τύχει όμως να πάρω και παιδιά πολύ ταλαντούχα που να έχω καταλάβει ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Πηγή: Xάι