Το εξώφυλλο της ινδικής Vogue κοσμεί η Κέιτι Πέρι και στη συνέντευξη που συνοδεύει την εντυπωσιακή φωτογράφισή της μίλησε και για τη σχέση της με τον πασίγνωστο ηθοποιό και αρραβωνιαστικό της Ορλάντο Μπλουμ αλλά και για το ταξίδι της στην ψυχική υγεία.

Η 35χρονη popstar αναφέρθηκε στον αγώνα που έχει δώσει στο παρελθόν με την κατάθλιψη και αποκάλυψε πώς ο Μπλουμ τη βοήθησε σ' αυτό.

Μίλησε για τη σκληρή περίοδο που βίωσε το 2017-2018, κατά την οποία είπε ότι δυσκολευόταν ακόμη και να σηκωθεί από το κρεβάτι. "Στο παρελθόν κατάφερα να το ξεπεράσω αλλά εκείνη τη φορά κάτι συνέβη και με έκανε να γκρεμοτσακιστώ. Έπρεπε πράγματι να κάνω αυτό το ταξίδι στην ψυχική υγεία".

Συνεχίζοντας, σχολίασε τη σχέση της με τον Μπλουμ, επισημαίνοντας πως ο καθένας βγάζει τον καλύτερό του εαυτό στον άλλον, βγάζοντας το "δηλητήριο¨".

"Ο Ορλάντο είναι κάτι σαν άγιος. Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε, είπε ότι θα αφαιρούσαμε ο ένας από τον άλλον το δηλητήριο και πράγματι το κάναμε.... Ποτέ δεν είχα έναν σύντροφο που ήταν πρόθυμος να κάνει αυτό το συναισθηματικό και πνευματικό ταξίδι όπως ο Ορλάντο. Είναι μια πρόκληση γιατί αντιμετωπίζεις όλα όσα δεν σου αρέσουν για τον εαυτό σου. Είναι σαν έναν διαρκής εξαγνισμός".