Mια απρόσμενη αποκάλυψη έγινε για την Σμαράγδα Καρύδη, όπως αναφέρει το grande.

Η δημοφιλής ηθοποιός επιστρέφει στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια μέσα από τις σελίδες του «Back to school», μια συλλεκτική έκδοση της Κατερίνας Παπαγεωργίου. Ωστόσο, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό Grande, την είχαν συλλάβει τα ΜΑΤ και ο λόγος μας εξέπληξε.

«Είχα κάνει κοπάνα από τα αγγλικά για να πάω με μια φίλη μου και τρία αγόρια στο λόφο του Στρέφη. Τρώγαμε πατατάκια και πετούσαμε πέτρες σ' έναν γλόμπο που είχαμε βάλει στόχο! Δεν είχαμε ιδέα πως την ίδια ώρα λίγο πιο κάτω άλλοι έριχναν μολότοφ και καδρόνια στο Χημείο! Τα χάσαμε όταν κάποιοι πέρασαν βολίδα από μπροστά μας φωνάζοντας «Τρέξτε, έρχονται τα ΜΑΤ». Μας έπιασαν και μας πήγαν στην Ασφάλεια μαζί με τους ταραξίες. Στις πέντε το πρωί ήρθε η μητέρα μου να με πάρει από την Ασφάλεια. Τη θυμάμαι να κρατάει ένα σάντουιτς για μένα. Ήταν τσαντισμένη, αλλά εμείς το διασκεδάζαμε πολύ!»

Ακόμη, η ηθοποιός εξομολογήθηκε την μεγαλύτερη εφηβική της τρέλα.

«Στα δεκάξι μου πήγα για δέκα μέρες διακοπές στην Κρήτη, για πρώτη φορά χωρίς τους γονείς μου. Με έναν φίλο μου Κρητικό που τον γνώριζαν. Μου άρεσε τόσο, που αποφάσισα να μείνω περισσότερο. Οι γονείς μου διαφωνούσαν, έτσι δεν μου έστειλαν χρήματα. Τότε έπιασα δουλειά. Σερβιτόρα σε καφέ δίπλα στη θάλασσα. Έκανα όμως το πρωινό μπάνιο, και έτσι προτίμησα να φτιάχνω κοκτέιλ σε ντίσκο. Επέστρεψα στο σπίτι την ημέρα που στο σχολείο είχαν αγιασμό. Η μάνα μου είχε τρελαθεί από την αγωνία της, καθώς ξεχνούσα ακόμα και να τους τηλεφωνήσω. Αν είχα παιδί σήμερα και μου φερόταν έτσι, θα είχα σαλτάρει. Ιδανικός άντρας

Μου άρεσε τότε ο προχωρημένος και ψαγμένος. Ο λίγος αλήτης, λίγο μελαγχολικός και βίαιος, λίγο με στυλ κατεστραμμένου, πως δηλαδή κάτι πολύ σοβαρό του συμβαίνει. Από αυτούς πού μεγαλώνοντας έτσι και τους συναντήσεις λες: «Τι είναι τούτο, Παναγία μου!». Δεν μου άρεσαν στην εφηβεία οι φλώροι, οι μαλθακοί, τα παιδάκια της μαμάς».