Μια αποκάλυψη που αναμένεται να αλλάξει όλα τα δεδομένα θα γίνει στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο MY tv, η Ανέτ πριν από χρόνια γέννησε ένα παιδί και ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει την αλήθεια είναι ο Δούκας.

Στα προσεχή επεισόδια έρχεται η στιγμή να αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό της Ανέτ. Η ίδια αψηφά τη δύναμη του Δούκα και όταν ανακαλύπτει την αδικία που έγινε εις βάρος του Μιλτιάδη αποφασίζει να τον δικαιώσει. Έτσι, συζητά με τον Δούκα προκειμένου να διορθώσει το λάθος που έκανε εναντίον του αδερφού του. Ωστόσο, ο Δούκας έχει έναν κρυφό άσο στο μανίκι και την εκβιάζει. Ένα μυστικό το οποίο γνωρίζουν μόνο εκείνος και η Ανέτ.

Εκείνη εξομολογείται στον Νέστορα το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της, που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, εκτός από την ίδια και τον αδελφό της. Του αποκαλύπτει πως όταν ήταν νέα είχε μείνει έγκυος και είχε γεννήσει ένα παιδί, όμως δεν γνωρίζει τι απέγινε το μωρό αυτό. Εκείνος που ξέρει την αλήθεια είναι μόνο ο Δούκας, ο οποίος μάλιστα τότε εξαιτίας διαφόρων γεγονότων προσπάθησε να την προστατεύσει.

Εν τω μεταξύ, η Ανέτ κάνει μια δύσκολη κουβέντα με τον Μιλτιάδη, αποκαλύπτοντάς του την αλήθεια για τη διαθήκη του πατέρα τους. Ο Μιλτιάδης σοκάρεται από όσα ακούει και χωρίς να χάσει χρόνο απαιτεί απ’ τον Δούκα να του δώσει όσα του στέρησε όλα αυτά τα χρόνια. Όμως, η συζήτηση των δύο αδελφών δεν αργεί να παρεκτραπεί και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια.