Η μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι στην Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται να πλησιάζει, όμως, πιθανόν να μην έρθει το καλοκαίρι, όποτε ο Ουρουγουανός θα μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, η «Parisien» αναφέρει ότι ο διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Λεονάρντο έχει προτείνει στους ιθύνοντες της Ατλέτικο Μαδρίτης το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να αποκτήσουν τον 32χρονο επιθετικό από Γενάρη κιόλας.

Πρόκειται για μια πρόταση που αναμφίβολα συμφέρει τους Παριζιάνους, οι οποίοι θα βάλουν στα ταμεία τους έστω και αυτό το ποσό στα ταμεία τους αντί να τον χάσουν έτσι κι αλλιώς δωρεάν σε έξι μήνες, ενώ παράλληλα η Ατλέτικο θα ενισχυθεί σημαντικά στην τρέχουσα σεζόν για ένα αντίτιμο, που μοιάζει μικρό μπροστά στις παροχές του πρωτοκλασάτου στράικερ.

Πάντως, ακόμα κι αν δεν τελεσφορήσει αυτή η συνεννόηση και η μεταγραφή έρθει το καλοκαίρι, ο μόνος που δεν ανησυχεί είναι ο ίδιος ο Ουρουγουανός, ο οποίος στη μία ή στην άλλη περίπτωση θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές επίσης 10 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή:www.gazzetta.gr