Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος και οι κόρες του κουμπάρου της, Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία και Αλεξάνδρα, υποδέχθηκαν μαζί το 2020 και δηλώνουν οικογένεια.

Ο Άγγελος Λάτσιος επέστρεψε από τις εξωτικές διακοπές στις Μαλδίβες όπου είχε πάει με την μητέρα του, τις αδερφές του και τον Μάκη Παντζόπουλο και θέλησε να υποδεχθεί το νέο έτος παρέα με φίλους. Ντυμένος στην πένα, με ένα λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι, διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Στέλιος Ρόκκος. Μαζί του ήταν και οι κόρες του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού Αμαλία και Αλεξάνδρα.

Η Αμαλία Κωστοπούλου, ήταν άκρως εντυπωσιακή με ένα λεοπάρ στενό φόρεμα με λεπτές τιράντες, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram και που φανέρωσαν πως ήταν με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη. Σε μία μάλιστα από αυτές, τα δύο διάσημα παιδιά ποζάρουν δίπλα δίπλα ενώ στην λεζάντα γράφει «fam», θέλοντας έτσι να πουν πως νιώθουν σαν οικογένεια.