Με αφορμή τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα (χαλαζοπτώσεις και έντονες βροχοπτώσεις), που έπληξαν τις ορεινές κυρίως περιοχές της Δυτικής Αχαΐας, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής, επισκέφτηκε σήμερα (31 Δεκεμβρίου) τις πληγείσες καλλιέργειες και συζήτησε με τους παραγωγούς, οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση.

Ειδικότερα, ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί και για την έκταση των ζημιών στις καλλιέργειες στα υπαίθρια κηπευτικά, στις ελιές και στις πατάτες, που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν τα όρια της ολοκληρωτικής καταστροφής.

Ο Αχαιός βουλευτής, αφού άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα, αλλά και δικαιολογημένες ανησυχίες των καλλιεργητών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“H τελευταία ημέρα του χρόνου μας βρίσκει στις πληγείσες περιοχές, δίπλα στους παραγωγούς της Δυτικής Αχαΐας που υπέστησαν μια μεγάλη καταστροφή.

Δεν θα επιτρέψουμε να αφεθούν στη μοίρα τους.

Η άμεση καταγραφή των ζημιών, αλλά και η άμεση καταβολή των οφειλόμενων αποζημιώσεων στους παραγωγούς, αποτελούν επιτακτικές προτεραιότητες...».