Πάνω από 3.500 πινακίδες έχουν κατατεθεί αυτές τις μέρες στις Εφορίες της Πάτρας, με τους οδηγούς να επιλέγουν να ακινητοποιήσουν το όχημά τους, παρά να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας. 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά την Α' ΔΟΥ Παρών έχουν κατατεθεί μέχρι στιγμής 1.376 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ στην Γ' ΔΟΥ ο αριθμός αυτός έφτασε τις 2.277. Συνολικά ο αριθμός φτάνει τις 3.527. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την αντίστοιχη περίοδο της Πρωτοχρονιάς του 2019 είχαν κατατεθεί στις δύο Εφορίες συνολικά 3.896 πινακίδες. Όμως εκτός της παράτασης των τελών της κυκλοφορίας (μέχρι τις 15 Ιανουαρίου), δόθηκε παράταση και για την κατάθεση πινακίδων, κάτι που σημαίνει ότι ο αριθμός αυτός ενδέχεται να αυξηθεί. 

Συμπέρασμα; Παρόλο που βγαίνουμε από την κρίση τα περισσότερα νοικοκυριά της Πάτρας αδυνατούν να ανταποκριθούν στα έξοδα επιπλέον οχημάτων, κρατούν για να οδηγούν μόνο το ένα και ότι άλλο έχουν το βάζουν στο γκαράζ ή κοιτούν να το πουλήσουν σε τιμή ευκαιρίας. Δεν είναι άλλωστε καιρός για πολυτέλειες και λούσα.