"Ουρές" από την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς έως και την παραμονή στα υποκαταστήματα των τραπεζών της Πάτρας, αλλά και έξω από αυτά, στα ΑΤΜ τους. 

Η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος, αλλά και η λήξη της προθεσμίας για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, ΕΝΦΙΑ και όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις που καλείται κανείς να πληρώσει αυτές τις μέρες έφερε συνωστισμό στις τράπεζες και το αδιαχώρητο.

Ειδικότερα έξω από τα ΑΤΜ όταν έγινε γνωστό από το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά, ότι το υπουργείο προχώρησε στην καταβολή του επιδόματος των 700 ευρώ στους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, σημειώθηκαν "ουρές".

Οι δικαιούχοι που περίμεναν με ανυπομονησία να πάρουν τα χρήματα του μερίσματος, έτρεξαν για να σηκώσουν λεφτά, δείγμα και αυτό ότι οι περισσότεροι από αυτούς χωρίς το επίδομα δύσκολα θα έκαναν Πρωτοχρονιά. 

Πάντως, τα χρήματα του κοινωνικού μερίσματος, μάλλον δεν θα τα αισθανθεί η αγορά και τα μαγαζιά της Πάτρας, όχι μόνο γιατί φέτος πήραν ελάχιστοι το επίδομα, αλλά και γιατί καταβλήθηκε την τελευταία στιγμή, λίγες ώρες πριν από την Πρωτοχρονιά.