Στις ταινίες έχει πάντα λαμπερά και πανέμορφα μαλλιά, που όλες ζηλεύουν. Να όμως, και μία φορά, που η Νικόλ Κίντμαν δείχνει πως είναι το φυσικό της λουκ.

Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Κιθ Ούρμπαν αποχαιρέτησαν την Αυστραλία, όπου είχαν πάει για τις γιορτές των Χριστουγέννων – μάλιστα, η Νικόλ Κίντμαν είχε πετύχει στο αεροπλάνο τον επίσης Αυστραλό ηθοποιό, Ράσελ Κρόου και είχαν ανεβάσει selfie τους.

Η ηθοποιός και το τραγουδιστής σύζυγός της μοιράστηκαν ένα φιλί μπροστά από την γέφυρα του λιμανιού του Σίδνεϊ την Κυριακή, προτού επιστρέψουν στο Νάσβιλ των ΗΠΑ για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. «Σίδνεϊ, περάσαμε τα καλύτερα Χριστούγεννα » έγραψε ο Κιθ Ούρμπαν στον λογαριασμό του στο Instagram, μαζί με μία φωτογραφία από το ζευγάρι που χαμογελάει στο μπαλκόνι του ρετιρέ τους, αξίας 15,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στις φωτογραφίες, η Νικόλ Κίντμαν είναι ντυμένη απλά, με ένα μπλε t-shirt και ένα μπλε μπουφανάκι, ενώ τα μαλλιά της έχουν τις φυσικές της μπούκλες – πράγμα σπάνιο. Είναι γνωστό πως η διάσημη ηθοποιός φοράει πάντα περούκες στις ταινίες της, με μία τρελή θεωρία να λέει πως το κάνει γιατί είναι φαλακρή.