Πέρασαν χρόνια από τη στιγμή που αποφοίτησαν, όμως οι συμμαθητές του 7ου Λυκείου Πατρών δεν έχουν ξεχάσει τα σχολικά τους χρόνια, τότε που πήγαιναν για μάθημα.

Το reunion που έκαναν οι παλιοί συμμαθητές της γενιάς του 1991 ήταν κάτι παραπάνω από ζεστό, με την ατμόσφαιρα να είναι φιλόξενη και οικεία και τους 40άρηδες και κάτι αποφοίτους να πειράζουν ο ένας τον άλλον, αναπολώντας ταυτόχρονα εκείνες τις ξένοιαστες στιγμές των μαθητικών τους χρόνων. 

Τις κλεφτές ματιές, τους πρώτους έρωτες, τις κοπάνες, τις αντιγραφές και τόσα ακόμα. Τότε που όλα ήταν ανέμελα, ξένοιαστα και πιο αθώα. Χρόνια που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, όμως τέτοιες συναντήσεις σαν και αυτές που έγιναν στο reunion που πραγματοποιήθηκε στο Bizzare Cafe του Παναγιώτη Τριαδά, τις επιστρέφουν έστω και για λίγο πίσω.