Ο νέος χρόνος πλησιάζει και ήδη ετοιμάζουμε τη λίστα μας με τους στόχους για την επόμενη χρονιά. Αν χρειάζεστε λίγη έμπνευση, ιδού οι βασικοί στόχοι της Μέγκαν Μάρκλ για τη νέα χρονιά!

Η 38χρονη Μέγκαν Μάρκλ γράφοντας στο blog The Tig, που διατηρούσε, είχε μοιραστεί τον Ιανουάριο του 2016 τους βασικούς της στόχους, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είναι οι ίδιοι κάθε χρονιά.

«Να σταματήσω να τρώω τα νύχια μου, να σταματήσω να βρίζω, να φρεσκάρω τα γαλλικά μου. Αυτοί οι στόχοι φτιάχνουν τη λίστα με τις αποφάσεις για τη νέα χρονιά σχεδόν, ή μάλλον βασικά, κάθε χρόνο. To ότι βρίζω πυροδοτείται ύστερα από κάποια ποτά ή όταν είμαι πολύ κουρασμένη. Το φάγωμα των νυχιών εξακολουθεί να μου συμβαίνει όταν βρίσκομαι στο αεροπλάνο ή όταν έχω μια πολύ αγχωτική ημέρα. Δεν αρμόζει καθόλου σε μια γυναίκα, αλλά έτσι είναι…», έγραφε πριν τρία χρόνια η Μέγκαν Μαρκλ.

Και συμπλήρωσε η Μέγκαν Μαρκλ: «Το μόνο πράγμα που θέλω είναι να βλέπω τη ζωή πιο διασκεδαστικά, να γελάω, να ευχαριστιέμαι τα πάντα, να κρατάω τα στάνταρτς μου ψηλά και να αφήνω χώρο για μαγεία. Να κάνω σχέδια αλλά να είμαι χαρούμενη ακόμα κι αν δε πετύχουν. Να βάζω μεν στόχους αλλά να είμαι ανοιχτή στις αλλαγές».

Σήμερα που η Μέγκαν Μάρκλ είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας και μαμά του Άρτσι το πιθανότερο είναι να έχει και κάποιους καινούργιους στόχους. Ωστόσο τα λόγια της αποδεικνύονται προφητικά και είναι μια υπέροχη έμπνευση για το 2020!