Έχουν περάσει εφτά μήνες από την ημέρα που ο Κώστας Ευριπιώτης “έφυγε” από τη ζωή και τα πρώτα Χριστούγεννα για την οικογένειά του χωρίς εκείνον πέρασαν βουβά και θλιμμένα. Η επί πολλά χρόνια σύζυγός του, η Βάλια, μίλησε συγκινημένη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα για αυτές τις πρώτες γιορτές χωρίς τον Κώστα.

«Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, οι αγαπημένες γιορτές των παιδιών. Οι αγαπημένες γιορτές του Κώστα. Η απουσία του, ακόμα πιο έντονη αυτές τις μέρες. Οι μνήμες, έντονες. Πάντα περνούσαμε μαζί αυτές τις μέρες. Τις χαιρόταν σαν παιδί. Τα παιδιά μας θυμούνται που τα έπαιρνε πρωί πρωί και τα συνόδευε για τα κάλαντα. Με χαρά μικρού παιδιού και αυτός. “Φέτος δεν θα δούμε τη στολισμένη Αθήνα με τον μπαμπά” μου λένε τα παιδιά.

Η έλλειψη του Κώστα είναι πάντα παρούσα. Το γέλιο του το τρανταχτό, που δεν υπάρχει πια. Και η σιωπή του… εκκωφαντική. Φέτος, τα παιδιά ανατρέχουν σε παλιότερες μνήμες. “Θυμάσαι εκείνα τα Χριστούγεννα με τον μπαμπά; Θυμάσαι εκείνη την Πρωτοχρονιά με τον μπαμπά;”. Κάθε μέρα, η έλλειψή του είναι και πιο έντονη. Όπως και να έχει, οι δικοί μας άνθρωποι που ήταν στη ζωή μας είναι και θα είναι πάντα στην καρδιά μας. Δεν φεύγουν ποτέ», είπε συγκινημένη στην Espresso.