Ο Θάνος Μικρούτσικος δεν είναι πια ανάμεσά μας. Έφυγε χθες το βράδυ από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τον κόσμο που τον αγάπησε μέσα από τα τραγούδια του.

Συγκλονισμένοι πολλοί καλλιτέχνες, εξέφρασαν τη λύπη τους για τον χαμό του, μέσα από αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι αυτός ο σπουδαίος συνθέτης, άφησε την τελευταία του πνοή, λίγες μέρες πριν φύγει το 2019.

Ένας από αυτούς, είναι και ο τραγουδιστής Γιώργος Καραδήμος, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου, από την τελευταία συναυλία που έδωσε φέτος το καλοκαίρι, στο Ηρώδειο. Μάλιστα, ο καλλιτέχνης, συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, τον οποίο χαρακτηρίζει «ήρωά του».

«Αυτή η φωτογραφία είναι από την τελευταία μεγαλειώδη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στο Ηρώδειο ενώ τραγουδούσε τους θρυλικούς και μόνο δικούς του «εφτά νάνους». Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά, αυτή την ερμηνεία όλο πόνο αλλά και δυναμισμό και αισιοδοξία και αγάπη για τη ζωή… Ένας τεράστιος συνθέτης, ένας υπέροχος άνθρωπος, μια ανυπολόγιστη απώλεια. Έφυγε ο ήρωάς μου… Ο ήρωας όλων μας…».

Ο Θάνος Μικρούτσικος, υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Το τελευταίο διάστημα, είχε στείλει πολύ σημαντικά μηνύματα μέσα από το νοσοκομείο.