Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ο Θωμάς Κυπραίος στις Άγριες Μέλισσες, ο κακός με το σκοτεινό παρελθόν… Ο ηθοποιός προσπαθεί να ρίξει λίγο φως στον ήρωα που ενσαρκώνει στο δημοφιλές σίριαλ του ΑΝΤ1, στη συνέντευξη που δίνει στο Enjoy της εφημερίδας Κυριακάτικη Δημοκρατία και την Μαρία Ανδρέου.

“Ο Θωμάς Κυπραίος σίγουρα είναι διπρόσωπος. Προσπάθησε με δόλιους τρόπους να αποκτήσει από τον Δούκα Σεβαστό γη. Θέλει κτήματα. κάπου επιτέλους να ριζώσει. Θα τα καταφέρει; Δεν ξέρω ειλικρινά ούτε εγώ να σας πω. Το σίγουρο είναι ότι ο Θωμάς έχει ένα σκοτεινό και δύσκολο παρελθόν που τον καθορίζει. Ήταν στην Αντίσταση στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά μετά κάτι έγινε… Ο πόλεμος τον έχει καθορίσει και ψάχνει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αυτό με γοητεύει στον ρόλο μου, ότι δεν μπορείς να πεις ότι είναι καλός ούτε κακός. Ο Θωμάς έχει μια κρυφή ζωή και πολλές κρυφές σκέψεις. Με έχει δυσκολέψει υποκριτικά, δεν ξέρω πώς να τον αντιμετωπίσω…”, αναφέρει ο Γιάννης Στάνκογλου και συνεχίζει αναφερόμενος στους έρωτες του Κυπραίου:

“Του λείπει η αγάπη! Η ζωή του είναι ένας εφιάλτης. Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ πληγωμένος και πικραμένος άνθρωπος. Αυτό που ψάχνει είναι η αγάπη.

Στην Ελένη τον γοητεύει ότι είναι αληθινή, ακέραια, δυνατή, ηθική. Κάθε μέρα όταν την βλέπει και αυτή παραμένει το ίδιο γενναία και καλή, την αγαπά ακόμα περισσότερο. Της δίνει τον χώρο της για να τον συνηθίσει, να τον αγαπήσει. Η Ελένη θέλει κάποιον να ακουμπήσει. Ο Θωμάς θέλει να γίνει αυτός ο ώμος.

Η Μυρσίνη είναι εκείνος ο άνθρωπος που χρησιμοποιεί για να επιβιώσει και να παραμείνει στο Διαφάνι. Η Λενιώ είναι ο στόχος του, όχι η Μυρσίνη. Ξέρει πολύ καλά τι αξίζει η μία και τι η άλλη”.