Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα… Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου… Από το 2013 τους βλέπουμε ως το πολύ επιτυχημένο και αγαπητό τηλεοπτικό ζευγάρι, Μηνάς και Βούλα, στη σειρά του Alpha. Ωστόσο, πριν από μερικό καιρό, κυκλοφόρησε μια φήμη πως η μεταξύ τους πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική.

Τι απαντά σήμερα η Ελένη Κοκκίδου; Είναι ο Αντώνης Αντωνίου ο άνθρωπος που δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα ή μήπως όχι; Η ίδια ξεκαθαρίζει στο περιοδικό People και την Γεωργία Χαλκιά:

“Είναι αστεία αυτά τα πράγματα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η συνύπαρξή μας είναι πολύ ωραία. Έχω τη μισή μου ζωή αλλού και την άλλη μισή με τον Αντώνη. Είμαστε σαν οικογένεια τώρα πια και βγαίνει αβίαστα ο ρόλος μας ύστερα από τόσα χρόνια. Η Βούλα είναι πολύ δυνατή και συμβατή με τη ζωή, τσαούσα, θέλει να ζει έντονα. Έχει και έναν πολύ καλό «συμβίο», τον Μηνά, με τον οποίο έχουν μια ιδανική σχέση. Έχουν βρει έναν τρόπο να ζουν ώστε να κρατούν συνεχώς «υψηλές θερμοκρασίες» στη σχέση τους και αυτό είναι τέχνη ζωής. Παντού υπάρχει ένας Μηνάς και μια Βούλα και πολύς κόσμος που με συναντά μου λέει «Είμαστε σαν και εσάς». Και τους απαντώ «Είστε πολύ τυχεροί». Η μουρμούρα τους είναι ένα παιχνίδι, έχει ερωτική χροιά και υπάρχει μαζί με τη στήριξη και τον θαυμασμό του ενός προς τον άλλο. Η σεναριογράφος μας, Έλενα Σολωμού, έχει δυνατό ένστικτο, μια καταπληκτική ματιά και μια πολύ καλή πένα. Δεν γράφει πια για ένα ζευγάρι το οποίο φαντάστηκε, αλλά γράφει για εμάς”.