Είναι τόσο διαφορετικές οι αντιδράσεις τους. Ορισμένα θα κάνουν το ξύπνημα τους ένα δράμα, κάποια άλλα είναι χαρούμενα ενώ άλλα απλά σηκώνονται χωρίς να λένε κάτι ή να αντιδρούν σε κάτι.

Κριός
Το σίγουρο είναι πως σηκώνεται με το ύφος ότι σήμερα θα κάνει τρομερή επιτυχία στη δουλειά του. Σήμερα θα λάμψει η καριέρα του. Έχει αυτοπεποίθηση.

Ταύρος
Ή θα σκέφτεται τον/την πρώην του και θα κλαίγεται με το καλημέρα, ή θα πάει στη δουλειά με ύφος μες στην υπερένταση και την τσίτα.

Δίδυμοι
Είναι από τη μία χαρούμενοι γιατί τους αρέσει να ξυπνάνε νωρίς, αλλά από την άλλη αναρωτιούνται πού βρίσκονται και ποια μέρα είναι.

Καρκίνος
Έχουν στο μυαλό τους ότι έχουν να κάνουν συγκεκριμένο πρόγραμμα με συγκεκριμένες υποχρεώσεις. Σηκώνονται σχετικά εύκολα και γρήγορα.

Λέων
Δεν ξυπνάει καθόλου εύκολα. Μπορεί να ανοίξει τα μάτια και να λέει πράγματα χωρίς κανένα νόημα. Γκρινιάζει πολύ μέχρι να ξυπνήσει τελείως.

Παρθένος

Μπορεί να έχει κοιμηθεί 10 ώρες και με το που ξυπνήσει να αρχίσει τα παράπονα ότι δεν κοιμήθηκε καλά, δεν ξεκουράστηκε κλπ.

Ζυγός
Μιζέρια. Δε θέλει να μιλήσει και να δει άνθρωπο μέχρι να χτενιστεί και να βαφτεί για να νιώσει εντάξει με την εικόνα του. Έχει ανασφάλειες όταν ξυπνάει.

Σκορπιός
Αυτός και αν δε μιλά σε κανέναν. Δε λέει καν καλημέρα και δεν τον ενδιαφέρει να μιλήσει με κανέναν. Είναι στον δικό του κόσμο ζαλισμένος.

Τοξότης
Έχει υποχρεώσεις να «τρέχουν» συνεπώς σηκώνεται με τουπέ κυρίαρχου που πάει να σώσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Αιγόκερως
Όταν ξυπνάει σηκώνεται πολύ απότομα από το κρεβάτι. Είναι λες και έχει κάποιο ελατήριο που τον πετάει όριο με αποτέλεσμα να ζαλίζεται.

Υδροχόος
Θέλει τον χρόνο του. Αργεί πάρα πολύ να ξυπνήσει εντελώς και γκρινιάζει στο ενδιάμεσο. Γενικά κουράζει αρκετά τον σύντροφό του.

Iχθύς
Ξυπνάει με πολλή χαρά συνήθως. Θέλει να κάνει καινούργια πράγματα μεσα στη μέρα και αυτό τον ενθουσιάζει. Κατά βάση ξυπνάει γρήγορα.

Πηγή: in.gr