Για την κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” άνοιξε το σπίτι του ο Παναγιώτης Στάθης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής υποδέχθηκε τη Νάνσυ Παραδεισανού και μίλησε για τη γνωριμία και το… διπλό γάμο με τη σύζυγό του, για την κόρη του, ενώ αποκάλυψε και το τροχαίο ατύχημα που είχε, στο οποίο έσπασε το πόδι του, όπως αναφέρει το zappit.

«Στο σπίτι μου δεν έχω επιμεληθεί απολύτως τίποτα, τα κάνει όλα η γυναίκα μου. Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από το 2006. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, κατάλαβα αμέσως ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Γνωριστήκαμε στα Κύθηρα, στο μαγαζί των γονιών της, κι εγώ είμαι από τα Κύθηρα, την είδα και είπα “αυτή είναι”.

Παντρευτήκαμε δύο φορές, πρώτα με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών και μετά κάναμε και θρησκευτικό. Η κόρη μου είναι 10 ετών. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, με τις εντάσεις που έχει η προεφηβεία. Εγώ είμαι 48 ετών.

Δεν ξέρω να μαγειρεύω, δεν κάνω δουλειές στο σπίτι. Για να πάω στους “Πρωινούς τύπους” κάθε σαββατοκύριακο ξυπνάω στις 4:30. Ξυπνάω πολύ δύσκολα, ήμουν το ανέκδοτο στην πιάτσα της δουλειάς. Μετά τη γέννηση της κόρης μου, όμως, ξυπνάω πλέον πολύ πρωί για να την πάω σχολείο.

Έχω τρακάρει για να προλάβω να πάω να κάνω ζωντανό. Δεν είδα το κόκκινο, πέρασα κάθετα την Αλεξάνδρας και τράκαρα, με αποτέλεσμα να σπάσω το πόδι μου», είπε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Στάθης.