Ο Χάρης Τζωρτζάκης, φέτος, υποδύεται τηλεοπτικά τον Στρατή στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος».

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ομολόγησε πως έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον ήρωα που υποδύεται.

Αποκάλυψε μεταξύ άλλων όσα θα συμβούν στη ζωή του ήρωα στα προσεχή επεισόδια...

Πώς προέκυψε η πρόταση για να πρωταγωνιστήσεις στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος»;

Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή και μου μίλησαν για το σενάριο, για τους συντελεστές και έπειτα από διάφορες ακροάσεις που έκανα, μέχρι να καταλήξουν από το κανάλι αλλά και οι σκηνοθέτες, συνεργαστήκαμε.

Είπες αμέσως το «ναι» ή είχες κάποιον ενδοιασμό επειδή πρόκειται για μια καθημερινή σειρά που έχει περισσότερες απαιτήσεις;

Είναι πολλοί οι παράγοντες, όπως το σενάριο, οι συντελεστές, οι υπόλοιποι ηθοποιοί, το οικονομικό. Από τη στιγμή που με κάλυπταν όλα αυτά, δέχθηκα με μεγάλη χαρά.

Τι χαρακτήρας είναι ο Στρατής που υποδύεσαι;

Ο Στρατής είναι ένα καλό παιδί, που οικονομικά δεν τα βγάζει πέρα και κάνει διάφορες δουλειές, ψιλοπαράνομες έως και… παράνομες. Είναι ένας κλεφτράκος στην ουσία, που έχει καλή καρδιά και προσπαθεί να φέρεται καλά στους ανθρώπους γύρω του.

Έχεις κοινά στοιχεία με τον ρόλο σου;

Ναι, έχω. Προσπαθώ κι εγώ να είμαι ευγενής ως άνθρωπος, είμαι πολύ συναισθηματικός, δένομαι με τους ανθρώπους, κάνω εύκολα φιλίες. Επίσης, έχω και πολύ αυτοσαρκασμό ως άνθρωπος. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι και νομίζω ότι αυτό είναι στοιχείο και του Στρατή. Έχει και εκείνος ένα χιούμορ ιδιαίτερο και περίεργο. Το θεωρώ μεγάλο προτέρημα κάποιος να έχει χιούμορ και το χιούμορ ξεκινάει από τον αυτοσαρκασμό. Αν μπορεί κάποιος πρώτα από όλα να κάνει χιούμορ με τον ίδιο του τον εαυτό, νομίζω ότι έτσι μπορεί να αντιμετωπίσει τα πράγματα με μια ελαφράδα.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Κική να φεύγει από το σπίτι τους. θα χωρίσουν οριστικό με τον Στρατή;

Να σου πω την αλήθεια, δεν το ξέρω αυτό. Υποτίθεται ότι χωρίζουν, νόμιμα κιόλας, γιατί βγαίνει και το διαζύγιο τους, αλλά είναι τόσο πολλές οι ανατροπές σε αυτή τη σειρά, που όλα είναι ανοιχτά.

Ο Στρατής θα συνεχίσει να διεκδικεί τη Δάφνη από τον Αλέξη;

Σίγουρα θα συνεχίσει! Η Δάφνη είναι ο μεγάλος του έρωτας. Ο Στρατής θα κάνει τα πάντα για να την ξανακερδίσει.

Εκείνη θα ηρεμήσει απέναντι του ώστε να ξεκινήσει να υπάρχει μια πιο στενή επικοινωνία μεταξύ τους;

Θα δούμε... Η αλήθεια είναι ότι η Δάφνη είναι πολύ πληγωμένη από όλα αυτά που έχουν γίνει και συνήθως οι γυναίκες δεν συγχωρούν και δεν ξεχνούν. Ενώ, αντίθετα, οι άντρες ξεχνάμε τα πράγματα, τα αφήνουμε να περάσουν και ενδεχομένως να είμαστε και πιο μαλθακοί σε κάποια πράγματα.

Ο Βρανάς θα συνεχίσει να παρεμβαίνει στη ζωή του Στρατή;

Νομίζω είναι αμφίδρομη αυτή η σχέση. Θα έχουν συνέχεια αυτοί οι δύο...

Τι να περιμένουμε από τα επόμενα επεισόδια;

Από τα επόμενα επεισόδια να περιμένετε αγωνία. Υπάρχουν συνεχείς ανατροπές στο σενάριο. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο στάδιο γιατί είναι όλα στον αέρα. Βλέπουμε ότι τα ζευγάρια δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους και μπαίνουν νέοι ήρωες που δεν ξέρουμε πώς θα διαμορφώσουν τις ισορροπίες, είπε στο My tv