Η Φαίη Ξυλά βρίσκεται πολλά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής και μόνο μια φορά έχει πέσει σε κακή συνεργασία.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε πώς την «πάτησε», ενώ εξήγησε τους λόγους που δεν την βλέπουμε φέτος στην τηλεόραση.

Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεσαι στο χώρο της υποκριτικής μόνο μία φορά έχεις πέσει σε κακή συνεργασία;

«Ναι, μόνο μία φορά. Δεν εκτιμώ τον άλλο σαν ηθοποιό, αν έχει κακή συμπεριφορά, αν δεν είναι εντάξει, αν δεν είναι επαγγελματίας και όταν θεωρώ ότι ο στόχος του δεν είναι η δουλειά, αλλά ίσως κάτι άλλο».

- Στην κακή συνεργασία που αναφέρεσαι δεν γνώριζες νωρίτερα με ποιον είχες να κάνεις;

«Σε αυτή τη μία και μοναδική συνεργασία είχα ακούσει κάποια πράγματα, αλλά, είπα ότι μπορεί να φταίει και η χημεία των ανθρώπων. Άλλωστε, ποτέ δεν ακούω τους άλλους, θέλω να έχω δική μου γνώμη, αλλά την «πάτησα». Ευτυχώς, είναι και μοναδική φορά, για να έχω να τη θυμάμαι και να λέω ότι «Μια φορά την πάτησα», ελπίζω να μην επαναληφθεί».

- Φέτος γιατί δεν σε βλέπουμε στην τηλεόραση;

«Δεν κάνω τηλεόραση φέτος, γιατί μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να δουλεύω Τετάρτη-Κυριακή, λόγω του παιδιού, προσπαθούσα να κάνω λιγότερες μέρες δουλειάς. Μεγαλώνει κι έτσι είπα να μη φορτωθώ και με γυρίσματα. Δεν θα είχα χρόνο να ανασάνω, να βλέπω το παιδί μου, που είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Τώρα ο γιος μου είναι 4,5 ετών, είναι η πιο ωραία σχέση στον κόσμο΄

- Τι αλλάζει με τον καιρό στη σχέση σας;

«Τώρα συνεννοούμαστε πολύ περισσότερο, καταλαβαίνει και μαθαίνει πολλά πράγματα», είπε στο Λοιπόν.