Ο Μιχάλης Μαρίνος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Έλα στη θέση μου».

Ο ίδιος μιλώντας σε γνωστό περιοδικό μίλησε για το ρόλο του, ενώ αποκάλυψε πώς είναι η συνεργασία του με την Αθηνά Οικονομάκου.

Ποια είναι τα στοιχεία του Δαμιανού που σου αρέσουν περισσότερο;

«Για μένα ο Δαμιανός, μέσα στην τρέλα του και μέσα στη δυστροπία του και μέσα στην κακοτροπιά του, είναι ένας άνθρωπος βαθιά ρομαντικός, σε ό,τι αφορά τη Φαίη τουλάχιστον. Για πάρα πολύ καιρό της είναι τόσο πιστός, όπως και να του φέρεται, είναι τόσο στοχοπροσηλωμένος στον ερωτά του και δεν μετατοπίζεται. Αυτό για μένα δείχνει έναν βαθιά ρομαντικό χαρακτήρα».

Έχεις βρει κοινά στοιχεία με τον ρόλο;

«Μια μεγάλη δόση ρομαντισμού στη ζωή μου την έχω, έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ. Ξέρεις, ο ρομαντισμός είναι πολύ παρεξηγήσιμος. Ρομαντισμός δεν σημαίνει χεράκι χεράκι στη ζωή και όλα είναι ρόδινα. Η ζωή έχει δυσκολίες, έχει αναποδιές, έχει τον ανθρώπινο παράγοντα, γιατί οι άνθρωποι είμαστε πολύπλοκα όντα... Ρομαντισμός σημαίνει να μπορείς να είσαι εκεί, στην επιλογή σου, ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες. Σημαίνει να αποδέχεσαι».

Ο Δαμιανός έχει μια περίεργη σχέση με τη Φαίη. Θα ήθελες αυτή τη φορά να την παρατήσει εκείνος στην εκκλησία;

«Ύστερα από τέσσερα χρόνια οι σεναριογράφοι μας επιφυλάσσουν μεγάλες ανατροπές και μια τέτοια ανατροπή θα μπορούσε να έχει πολύ ενδιαφέρον».

Πώς είναι η συνεργασία με την Αθηνά Οικονομάκου;

«Ένα αριστούργημα! Νομίζω ότι με την Αθηνά αποκτήσαμε έναν κοινό κώδικα σχεδόν από την πρώτη στιγμή. Η Αθηνά είναι ένας χείμαρρος στη δουλειά, με πολλή τρέλα, αλλά και ακρίβεια στη συνεργασία, πράγμα που το έχω και εγώ. Είναι πάντα μεγάλη η χαρά μου όταν διαπιστώνω ότι έχουμε γύρισμα μαζί.

Ξέρω ότι θα περάσουμε ωραία, θα γίνει η δουλειά όμορφα και γρήγορα και αυτό το χαίρονται και οι άλλοι γύρω μας».

Είναι φθορά για έναν ηθοποιό η καθημερινή παρουσία του στους τηλεοπτικούς δέκτες;

«Δεν το βλέπω καθόλου έτσι. Νιώθω ότι είναι σημαντικό ό,τι κάνεις να το κάνεις στο 100% σου, να χαίρεσαι τη στιγμή και να βγαίνει ωραίο αποτέλεσμα, είπε στο Τηλέραμα.