Η Ευγενία Σαμαρά, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έρωτας μετά» μίλησε στο BHMAgazino για τον χαρακτήρα που υποδύεται αλλά και για τον σκληρό τηλεοπτικό ανταγωνισμό μιας και απέναντί τους παίζονται οι «Άγριες Μέλισσες».

«Και εγώ τρελαίνομαι για αστυνομικά, για ταινίες και βιβλία. Τι να πω; Πηγαίνω στο γύρισμα και το απολαμβάνω. Παίρνω τα σενάρια και διαβάζω μανιωδώς, γιατί θέλω να δω τι θα γίνει παρακάτω. Αν και πρόκειται για καθημερινή σειρά δουλεύουμε με όρους κινηματογραφικούς και αυτό φαίνεται στην εικόνα, στη φωτογραφία. Είναι μια καλή χρονιά για την ελληνική μυθοπλασία. Και η ποιότητα θα ανεβαίνει όσο πάει. Και αυτό θέλουμε. Προσωπικά, χαίρομαι με την επιτυχία που έχουν οι "Άγριες μέλισσες". Ας γίνονται καλές σειρές, ας υπάρχει ανταγωνισμός και ας είναι οι "Μέλισσες" πρώτες, δεν πειράζει. Γιατί ο κόσμος γυρίζει στην τηλεόραση και δεν μιλάω μόνο για τις παλαιότερες γενιές, αλλά και για τη δική μου γενιά, που είναι ουσιαστικά η γενιά του Netflix. Πρώτη φορά μου τηλεφωνούν φίλοι και με ρωτούν για την εξέλιξη της σειράς».

Μάλιστα η Νόρα, ο χαρακτήρας που υποδύεται, απέκτησε πρόσφατα και λογαριασμό στο twitter. Είναι η πρώτη φορά που σε σειρά ελληνικής μυθοπλασίας ένας τηλεοπτικός χαρακτήρας όχι μόνο αποκτά «φωνή» στα social media, αλλά η δράση αυτή ενσωματώνεται και στην πλοκή του σεναρίου. Η Ευγενία γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ήξερε ότι θα γίνει ηθοποιός από τα έξι της χρόνια. Πρόσφατα η μητέρα της της έστειλε μία κούτα με φωτογραφίες από παιδικές παραστάσεις. Παρ' όλα αυτά σπούδασε Γεωπονική, έκανε ραδιόφωνο και από εκεί πέρασε στην τηλεόραση, όπου αρχικά συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

«Αν μου έκανε κακό; Σε καμία περίπτωση. Ναι, σίγουρα όταν ήρθα στην Αθήνα υπήρχαν άνθρωποι που δεν γνώριζαν ότι έχω σπουδάσει υποκριτική. Το έμαθαν όμως στην πορεία. Τώρα αν κάποιος δεν με δέχτηκε σε μία οντισιόν επειδή μου έβαλε μία ταμπέλα δεν με ενδιαφέρει ούτε εμένα να δουλέψω μαζί του» αναφέρει. Στην προσωπική της ζωή είναι ευτυχισμένη. Διατηρεί σχέση με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη.

«Δεν το κρύβω. Αλλά για τα πολύ προσωπικά θέματα μιλάς στους δικούς σου ανθρώπους». «Ο γάμος δεν είναι μία διαδικασία που αισθάνομαι ότι μου ταιριάζει. Η ιδέα ενός παιδιού μου είναι πιο οικεία. Αλλά την ίδια στιγμή σκέφτομαι ότι έχω να λύσω ακόμη θέματα δικά μου για να προχωρήσω. Γιατί πρέπει να μεγαλώσεις ένα παιδί που δεν θα φοβάται, που θα το κινεί η αγάπη, που δεν θα του περάσεις τις δικές σου ανασφάλειες. Είναι τεράστια ευθύνη. Αλλά μήπως όταν υπεραναλύεις τα πράγματα δεν προχωράς ποτέ;», δήλωσε η ηθοποιός.