Η βασίλισσα της ποπ Madonna ακυρώνει τις επερχόμενες συναυλίες της.

Ήδη την περασμένη Κυριακή η Madonna ακύρωσε μία συναυλία της στο πλαίσιο της περιοδείας «Madame X», μόλις δυο ώρες πριν την έναρξη της, εξοργίζοντας τους φανς της που είχαν πληρώσει το πολυπόθητο εισιτήριο και όλοι μιλούσαν για ακύρωση τελευταίας στιγμής και κατηγορούσαν τη Madonna οτι δεν σκέφτηκε το κοινό της.

Την επόμενη ημέρα ακριβώς κυκλοφόρησε η είδηση πως ο πρώην σύζυγος της Μαντόνα, Γκάι Ρίτσι, κατέθεσε επισήμως αίτηση διαζυγίου, ενώ φήμες ήθελαν η Madonna να έχει μία έντονη λογομαχία στις πρόβες, όπου και απέλυσε δυο υπαλλήλους και μετά ακύρωσε το σόου.

Τελικά, η Μαντόνα προχώρησε σε μία ανάρτηση δημοσιεύοντας στο Instagram ένα βίντεο από το σόου της το βράδυ του Σαββάτου στο Μαϊάμι.

Στη λεζάντα εξήγησε πως η συναυλία δεν έγινε επειδή υποφέρει ξανά από φρικτούς πόνους και οι γιατροί τής συνέστησαν να ξεκουραστεί. «Ενώ σκαρφάλωνα την σκάλα για τραγουδήσω το βράδυ του Σαββάτου στο Μαϊάμι, έκλαιγα από τον πόνο των τραυματισμών μου, που τις τελευταίες ημέρες είναι απερίγραπτος. Με κάθε τραγούδι μου, έλεγα και μια προσευχή για να καταφέρω το επόμενο και να βγάλω το σόου.
Οι προσευχές μου εισακούστηκαν και τα κατάφερα», ξεκινά το μήνυμά της η Μadonna.

Μadonna: Θεωρώ τον εαυτό μου μαχήτρια

«Θεωρώ τον εαυτό μου μαχήτρια. Ποτέ δεν παραιτούμαι, ποτέ, ποτέ!! Ωστόσο αυτή τη φορά πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να δεχθώ πως ο πόνος είναι προειδοποίηση.
Θέλω να πω σε όλους τους φανς μου πόσο πολύ λυπάμαι που έπρεπε να ακυρώσω το τελευταίο σόου μου.
Πέρασα τις τελευταίες δυο ημέρες με γιατρούς, ακτινογραφίες, εξετάσεις και περισσότερα κλάματα. Μου ξεκαθάρισαν πως αν θέλω να συνεχίσω την περιοδεία μου πρέπει να ξεκουραστώ για όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να μην προκαλέσω ανεπανόρθωτη ζημιά στο σώμα μου.
Ποτέ δεν άφησα κανέναν τραυματισμό να με σταματήσει αλλά αυτή τη φορά πρέπει να αποδεχθώ πως δεν είναι ντροπή να είσαι άνθρωπος και να πρέπει να πατάς το κουμπί της παύσης. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση, την αγάπη και την υποστήριξη. Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν και έτσι θα γίνει επειδή η Madame X είναι μαχήτρια. Καλές γιορτές σε όλους» καταλήγει στην ανάρτησή της στα σόσιαλ μίντια η Madonna.