Παραλίγο τραγωδία να είχαμε την παραμονή Χριστουγέννων στο Νο1 προορισμό της Ελλάδος, εκεί που καταφθάνουν χιλιάδες επισκέπτες, στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο Μύλο των Ξωτικών.

Τα μαγικά Χριστούγεννα και η πόλη του παραμυθιού και των ονείρων για μικρά παιδιά παραλίγο να γίνει κόλαση… και τρομακτικό παραμύθι με δυσάρεστη ιστορία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cyclades24.gr, παιχνίδι τρενάκι εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στο Μύλο των Ξωτικών.

Συγκεκριμένα, λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι των τριών παιδιών, συγκρούστηκε με τρενάκι το οποίο βρισκόταν σταματημένο στο κοντά στο τέλος της διαδρομής που Πιθανότατα οφείλεται σε λάθος χειρισμό του υπευθύνου που ήταν στην αρμοδιότητα του το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αρκετά άτομα να απεγκλωβίσουν τα παιδιά και να αποσοβήσουν τα χειρότερα. Όπως ήταν λογικό, στο σημείο επικράτησε ένας πανικός με τα παιδιά να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Μάλιστα ένα παιδί έπαθε κρίση πανικού μετά το μικροατύχημα.

Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι οι υπεύθυνοι κινήθηκαν με απόλυτο συντονισμό και στάθηκαν δίπλα στα παιδιά εκείνη την ώρα.

Tο τρενάκι λίγα λεπτά μετά το ατύχημα διορθώθηκε και συνέχισε τις διαδρομές του σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν αρχικά στο Ιατρείο του Μύλου των Ξωτικών και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία και διενεργούνται έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ απο Τρίκαλα: Ατύχημα σοκ στο τρενάκι του Μύλου των Ξωτικών


Πηγή: cyclades24.gr