Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο “Μεσημέρι” ήταν ο Λευτέρης Πανταζής. Ο γνωστός τραγουδιστής συγκλόνισε με την εξομολόγησή του για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όπως αναφέρει το zappit.

«Όταν πέρασα το πρόβλημα με την υγεία μου είχα πολύ κόσμο δίπλα μου. Τέτοια αγάπη πήρα, που ο γιατρός μου είπε ότι “θα μιλήσεις σε έξι μήνες και θα τραγουδήσεις σε ένα χρόνο” κι εγώ μίλησε σε έξι μέρες. Είχα χάσει τη φωνή μου. Ήταν από το άγχος, από στεναχώρια, από κούραση, από αϋπνία. Πήγα στο γιατρό και του λέω “κάτι συμβαίνει με το χέρι μου”, μπαίνω στο γραφείο και με ρωτάει τι έγινε και δεν μπορούσα να μιλήσω, έχασα τη φωνή μου.

Στο δρόμο, όταν πήγαινα, σκεφτόμουν ότι αν πάθει κάτι η φωνή μου πώς θα βοηθήσω τον κόσμο, πώς θα βοηθήσω την οικογένειά μου. Έκλαψα στο ιατρείο γιατί σκεφτόμουν τι να γράψω και αυτό που έγραφα ήταν λάθος, δεν δούλευε το μυαλό. Φοβήθηκα! Έκλαιγα γιατί δεν μπορούσα να τραγουδήσω, δεν μπορούσα να μιλήσω. Είδες τι έκανε ο Θεός για να βάλω μυαλό; Πέρασα δοκιμασία», είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πανταζής.