Όπως και το «Last Christmas» των Wham, το «All i want for Christmas is you», της Μαράια Κάρεϊ, είναι από τα πιο χαρακτηριστικά κι αγαπημένα κομμάτια των Χριστουγέννων.

Το τραγούδι κάθε χρόνο παίζεται σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, διαφημίσεις, σε μπαρ και σε εστιατόρια και σε πλατφόρμες όπως το Spotify και το YouTube. Φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια από την έκδοση του «All I Want For Christmas Is You» και σύμφωνα με το Economist η Μαράια Κάρεϊ έχει ήδη αποκομίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Είναι ενδεικτικό ότι κάθε Χριστούγεννα το τραγούδι της Μαράια έχει πάνω από 602 εκατ. ακροάσεις στο Spotify και 605 εκατ. θεάσεις στο YouTube.

Από τα δικαιώματα του Spotify, η Κάρεϊ έχει ήδη βγάλει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια από τότε που το τραγούδι ανέβηκε στην πλατφόρμα και, φυσικά, το νούμερο αυτό αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω. Αν αυτή η εορταστική σεζόν κινηθεί όπως η περυσινή, η Κάρεϊ αναμένεται να βγάλει περίπου 600.000 δολάρια από το Νοέμβριο του 2019 έως τα Χριστούγεννα, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις που έκανε το Economist το 2016, τα έσοδα της διάσημης τραγουδίστριας από «All I Want For Christmas Is You» έχουν ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια δολάρια!