Οι δύο "πρίγκιπες" της house μουσικής, με το δικό τους ύφος ο καθένας, χάρισαν στην Πάτρα μια μοναδική βραδιά, λίγες ώρες πριν από τα Χριστούγεννα, δίνοντας τον ρυθμό στο εορταστικό κλίμα των ημερών. 

Ένας ρυθμός που ξέφυγε από τα καθιερωμένα και που έκανε dance το σκηνικό γύρω από την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που υπάρχει στα νυχτερινά καταστήματα της Πάτρας αυτές τις μέρες.

Γιατί είναι σίγουρο κύριοι και σας το υπογράφουμε: Αν ερχόταν τη νύχτα της Κυριακής ο Αϊ Βασίλης πάνω από τις στέγες, τις ταράτσες και τις καμινάδες της Πάτρας, θα παρασυρόταν από τους ήχους και τις μελωδίες που έβγαζαν τα decks του Disco Room από τους μοναδικούς Manolaco και Agent Greg και θα έμπαινε μαζί με το έλκηθρο του, στο αγαπημένο κατάστημα της Αγίου Ανδρέου για να χορέψει. 


Τόσο μαγική ήταν, τόσο παραμυθένια, ήταν η βραδιά. 

Όμως πρωταγωνιστές της νύχτας της Κυριακής δεν ήταν άλλοι από τους δύο πρίγκιπες, τον Manolaco και τον Agent Greg που ανεβαίνοντας στον δικό τους θρόνο, στα decks, έπαιξαν μαζί την περισσότερη ώρα της βραδιάς και τα έδωσαν όλα, μη αφήνοντας όσους βρέθηκαν στο δεύτερο κατά σειρά πάρτι του Outbox να καθίσουν έστω και για λίγο στον καναπέ, έτσι για να ξαποστάσουν. 

Η δεύτερη βραδιά του Outbox στην Πάτρα, στο Disco Room, ήταν το ίδιο μαγευτική και σαγηνευτική με την πρώτη. Όλοι ήταν όρθιοι από την πρώτη στιγμή της νύχτας που ξεκινούσε, μέχρι και την τελευταία της, εκεί κοντά στο ξημέρωμα της Δευτέρας. Οι δύο πρίγκιπες της house μουσικής ο Manolaco και ο Agent Greg ήταν καταπληκτικοί. 


Έδειξαν για ακόμα μία φορά ότι η φήμη κτίζεται πάνω σε πράξεις και όχι τυχαία, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Στην προκειμένη περίπτωση η φωτιά ήταν η μουσική τους με όλα αυτά τα beats, τις αλλαγές, τις μείξεις, τους ήχους που μας έχουν κάνει να αγαπήσουμε την dance ηλεκτρονική σκηνή και ειδικότερα τους ρυθμούς της house μουσικής. 

Οι Μanolaco και Agent Greg, μαζί με τους διοργανωτές του Outbox, χάρισαν στους φανατικούς φίλους της ηλεκτρονικής μουσικής της Πάτρας και όχι μόνο (ταξίδεψαν και αυτή την βραδιά αρκετοί από τα γύρω μέρη για να βρεθούν στο Disco Room), ένα μοναδικό δώρο. Τη μουσική τους!