NEWS | 4: Life-style - 28: Celebrities

Πάολα: Γι’ αυτό το λόγο είπα ότι είμαι τσιγγάνα (video)

Tue, 24 Dec 2019 10:51:00 +0200 10:51 Patras Events logo

«Ντυνόμουν και φερόμουν ανάλογα. Έκανα σολάριουμ»

Η Πάολα ήταν η καλεσμένη της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Στην έναρξη της εκπομπής παρουσιάστηκαν οικογενειακές φωτογραφίες της γνωστής τραγουδίστριας με την ίδια να δηλώνει ιδιαίτερα συγκινημένη κοιτώντας στο video wall μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια με τον πατέρα της και τη μητέρα της μιλώντας για τη σχέση της με τον μπαμπά της.

«Τεράστια για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου η απώλεια του», είπε αρχικά η Πάολα και πρόσθεσε: «Είχα ιδιαίτερο δέσιμο με τον μπαμπά. Συμβαίνει συνήθως αυτό με την κόρη. Ο μπαμπάς για μένα είναι ένα πρόσωπο του ονείρου. Είναι ένα πλάσμα με φωτιά, με απίστευτο ταμπεραμέντο, με λιονταρίσια καρδιά. Ένας καλός και πανέμορφος μπαμπάς».

Η γνωριμία με τον Μίκη Θεοδωράκη

Η Πάολα μίλησε επίσης για τη σχέση και τη γνωριμία της με τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη, του οποίου τραγούδησε τραγούδια.

Η Πάολα αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε στη γνωριμία της με τον Μίκη Θεοδωράκη ο Γιώργος Λιάνης. «Ο Μίκης Θεοδωράκης έκανε πολλές συζητήσεις με τον Γιώργο Λιάνη που εγώ δεν ήξερα», είπε η γνωστή τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Απ' ό,τι μου είπε ο Γιώργος Λιάνης, ο Μίκης Θεοδωράκης με την κόρη του, τη Μαργαρίτα έβαζαν κάποια βιντεάκια και με έβλεπαν. Έτσι κάποια στιγμή με προσκάλεσαν στο σπίτι τους. Μεγάλη μου η χαρά όταν τον συνάντησα από κοντά. Δεν ήξερα τι να νιώσω, τι να αισθανθώ εκείνη την ώρα. Έβλεπα ένα θηρίο μπροστά μου. Δεν ήξερα τι να πω... Είπα μόνο “γεια σας” και για να μου πάρει λίγο ο ίδιος την αμηχανία, μιλούσε και σιγανά. Μου είπε για τατουάζ μου».

«Σίγουρα είναι τιμή, αλλά δεν είναι τιμή μόνο ως καλλιτέχνιδα. Είναι τιμή και ως προσωπικότητα. Νιώθω πολύ περήφανη που τον είδα από κοντά, που του μίλησα», είπε ακόμη η Πάολα. «Με έναν περίεργο τρόπο ήταν σαν τον ήξερα τον Μίκη Θεοδωράκη, σαν να τον ήξερα από τον δικό μου παππού που ήταν της Αντίστασης και εκείνος», πρόσθεσε και επισήμανε: «Όπως μιλούσε, κρεμόμουν από τα χείλη του».

«Ήταν βαρύ αυτό που πήγα να σηκώσω και δεν ήταν λόγω ερμηνείας, αλλά λόγω ιστορίας», είπε για την πρώτη φορά που τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη.

Γιατί είπε ότι είναι τσιγγάνα

«Εγώ το είπα μόνη μου», είπε η γνωστή τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Από πού θέλετε να ξεκινήσω από την αρχή, από τους φίλους που είχα τσιγγάνους. Γενικά είμαι κατά του ρατσισμού. Όλοι λέμε ότι δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά έχω δει ότι οι περισσότεροι είμαστε ρατσιστές, είναι ρατσιστές. Είναι ντροπή, είναι αίσχος».

«Είναι φίλοι μου, τους υποστηρίζω, τους έχω ζήσει, τους αγαπώ», επισήμανε και παραδέχθηκε πως εκείνη την περίοδο που είπε ότι είναι τσιγγάνα: «Ντυνόμουν και φερόμουν ανάλογα. Έκανα σολάριουμ για να δείχνω τσιγγάνα».

«Με τον άντρα μου έχουμε χωρίσει, αλλά δεν έχουμε πάρει διαζύγιο»

«Με τον άντρα δεν έχουμε πάρει διαζύγιο», είπε στο “Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου η Πάολα, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της με τον οποίο, επί της ουσίας, έχει χωρίσει.

«Δεν μπορώ να μην κρατήσω ψηλά τον άνθρωπο που αγάπησα και αυτός το ίδιο να μην με κρατήσει ψηλά», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια σε ερώτηση για το γεγονός ότι μένει στο ίδιο σπίτι με τον πρώην σύζυγό της και τον σύντροφό της.


ΠΑΟΛΑ - ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ


ΠΑΟΛΑ-ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ - Β ΜΕΡΟΣ


ΠΑΟΛΑ-ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ-Γ ΜΕΡΟΣ


ΠΑΟΛΑ - ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ - Δ ΜΕΡΟΣ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Πάτρα, Αχαΐα, Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο patrasevents.gr

Σχετικά άρθρα

ΑΡΧΗ

loader