Τα πρώτα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλλαν στο Δήμαρχο Ερυμάνθου οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίτσας. Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και έψαλλαν στους Αντιδημάρχους και στους υπαλλήλους, τα παραδοσιακά κάλαντα ενώ προσέφεραν στον Δήμαρχο ημερολόγιο, κάρτα και γούρι, που φτιάξανε.

Ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Μπαρής ευχαρίστησε τα παιδιά για την όμορφη και συγκινητική παρουσία τους, κέρασε κουραμπιέδες, μελομακάρονα και διάφορα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα. (επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό).

Οι ευχές του Δημάρχου

«Συναισθήματα χαράς, ελπίδας, προσφοράς και αγάπης κατακλύζουν την οικουμένη από τη γέννηση του Θεανθρώπου. Τις ημέρες των Χριστουγέννων αντλούμε δύναμη και θέτουμε νέους στόχους σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Προτεραιότητά μας η κοινωνική ευημερία και η ανάληψη πρωτοβουλιών για την εξέλιξη και την προοπτική του τόπου μας. Η κοινωνία μας ζητά αξιοπρέπεια, άμβλυνση των ανισοτήτων, κοινωνική δικαιοσύνη, δικαίωμα σε ένα καλύτερο αύριο.

Υποχρέωσή μας είναι να παλέψουμε γι’ αυτές τις αξίες, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα με θάρρος, χωρίς περιστροφές και εύκολες δικαιολογίες, δίνοντας προοπτική στον τόπο μας. 

Η Δημοτική Αρχή έχοντας στο πλευρό της όλους τους συνδημότες μας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των καιρών μας με αισιοδοξία και ελπίδα ότι το 2020 θα είναι μια καλύτερη χρονιά.

Εύχομαι ολόψυχα στον καθένα ξεχωριστά και στις οικογένειές σας Χρόνια Πολλά, με Υγεία, Δύναμη και Ευτυχία»!