Ο Promitheas Patras BC ετοιμάζεται ν’ αποχαιρετήσει το 2019 (μια ακόμα σπουδαία χρονιά με ιστορικές επιτυχίες) με το βλέμμα στραμμένο στις μεγάλες προκλήσεις του 2020 και φιλοξενεί τον ARIS B.C. στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και του Α΄ Γύρου της EKO Greece Βasket League. Η ομάδα της Πάτρας θέλει την νίκη, που θα την διατηρήσει στην 2η θέση της βαθμολογίας (υψηλότερη στην Ιστορία της στην κανονική περίοδο) απέναντι στον Σύλλογο της Θεσσαλονίκης, που "καίγεται" για βαθμούς.

Ο αγώνας κόντρα στον Άρη θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στην Dimitris Tofalos Arena, με ώρα έναρξης τις 15:45 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή (Δευτέρα-Τρίτη και Παρασκευή) 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο (Γερ. Σκλάβου 4, τηλ: 2610 275820). Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται 10:00-13:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από τα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο μετά τις 14:15.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.