Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υ.ΕΘ.Α./Γ.Ε.Σ. Ν. Αχαΐας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς στον συνάνθρωπό μας, υποστήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, συμπαράστασης σε Συλλόγους και Οργανισμούς κοινωφελών-κοινωνικών σκοπών και ανοίγματος στην πατραϊκή κοινωνία, αποφάσισε να συνδιοργανώσει με τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Πατρών και τους Διοικητές/Διευθυντές των μονάδων του ΓΕΣ Ν. Αχαΐας δράση μέσω του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.) της Πάτρας για τη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και μη αναγκαίου ρουχισμού για το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ., μαζί με άτομα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Κ.Ε.ΤΧ., εκπροσωπώντας το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του στρατοπέδου και των υπόλοιπων μονάδων του ΓΕΣ Ν. Αχαΐας, επισκέφθηκαν, ενόψει της επικείμενης εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς, αρχικά τις εγκαταστάσεις Πάτρας του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», και στη συνέχεια τον Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας και παρέδωσαν τα τρόφιμα, τα είδη πρώτης ανάγκης και μη αναγκαίο ρουχισμό, που συγκεντρώθηκαν, για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Οργανισμού, των παιδιών και οικογενειών που ο Οργανισμός υποστηρίζει καθημερινά, καθώς και των ενοριτών της Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος εξέφρασε την υποστήριξη του Συλλόγου μας για το πολυσήμαντο έργο και την κοινωφελή και ανθρωπιστική δράση τόσο του «Χαμόγελου του Παιδιού», όσο και του Ναού της Παναγίας Αλεξιώτισσας διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι ως Σύλλογος θα προσπαθήσουμε να είμαστε συμπαραστάτες με όλες τις δυνάμεις μας στην σημαντικότατη προσπάθειά τους.