Το τελικό καστ στις Άγριες Μέλισσες αποφασίστηκε έπειτα από µεγάλες ακροάσεις και µε συγκεκριµένα κριτήρια. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν και ο Γιάννης Φέρτης, αλλά τελικά αποχώρησε, καθώς, όπως είχε δηλώσει τα πολύωρα και καθημερινά γυρίσματα δεν του άφηναν χρόνο για τις άλλες επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Μιλώντας στο Page 2 της Νέας Σελίδας, η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει στον Γιάννη Πουλόπουλο, πως αν ο ηθοποιός είχε παραμείνει στη σειρά, οι εξελίξεις θα ήταν διαφορετικές.

Τον ρόλο του Ταξίαρχου στις «Άγριες μέλισσες» ήταν να τον ενσαρκώσει ο Γιάννης Φέρτης. Στενοχωρήθηκες που αποχώρησε και δεν παίξατε μαζί;

Ο Γιάννης είχε πολλές υποχρεώσεις και πιθανότατα δεν υπολόγισε ότι μια καθημερινή σειρά που γυρίζεται με κινηματογραφική λογική έχει πολλές απαιτήσεις. Ετσι, τον ρόλο πήρε ο αγαπημένος μου Παύλος Ορκόπουλος και η ιστορία πήγε αλλού, γιατί θα δείτε και στη συνέχεια πώς εξελίσσεται η τρυφερή φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Ταξίαρχου και της Ανέτ και πόσο στηρίζει ο ένας τον άλλον.

Δηλαδή, αν τον ρόλο τον είχε πάρει ο Γιάννης Φέρτης, δεν θα είχε δημιουργηθεί αυτή η τρυφερή φιλία μεταξύ του Ταξίαρχου και της Ανέτ Ρουσώ;

Πάντα οι ρόλοι στην τηλεόραση άπτονται τις ιδιοσυγκρασίας του ηθοποιού. Δεν ξέρω αν θα είχε δημιουργηθεί σχέση μεταξύ του Ταξίαρχου και της Ανέτ. Σίγουρα όμως θα είχε άλλη εξέλιξη και άλλη διαχείριση σεναριακά.