Η αγαπημένη Daenerys Targaryen του Game of Thrones, Emilia Clarke έχει τεράστια απήχηση στους θαυμαστές της, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια της δείχνουν απλόχερα την αγάπη τους και αυθόρμητα τη σταματούν όταν τη συναντούν για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί της.

Παρότι εκείνη ήταν μέχρι κάποια στιγμή πολύ δεκτική, ένα περιστατικό άλλαξε τη στάση της απέναντι στους θαυμαστές της και συγκεκριμένα τις φωτογραφίες που ζητούσαν, κάνοντάς την τελικά να τους χαλάει το χατίρι.

Η ίδια η ηθοποιός μιλώντας πρόσφατα στο podcast Table Manners της Jessie Ware αποκάλυψε ότι ο λόγος που την έκανε να λέει πια όχι στις selfies είναι ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο αντιμετώπισε ενώ βρισκόταν κάποια στιγμή στο αεροδρόμιο.

«Περπατούσα στο αεροδρόμιο και ξαφνικά έπαθα κρίση πανικού γιατί ήμουν πλήρως εξοντωμένη… Έκλαιγα και ένας τύπος ήρθε και μου είπε “Μπορώ να έχω μια selfie;” «, δήλωσε χαρακτηριστικά η 33χρονη σταρ.

Του απάντησα «Δεν μπορώ να αναπνεύσω, λυπάμαι πολύ…», είπε ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε πως συνειδητοποίησε ότι δεν ξέρει να το διαχειρίζεται.

Στο τέλος, η ηθοποιός πρόσθεσε ότι δεν αρνείται να υπογράψει κάτι για τους θαυμαστές της, καθώς επίσης να κουβεντιάσει μαζί τους μιας και αυτό το θεωρεί ανθρώπινο.