Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε στη χθεσινή όμορφη βραδιά. Η άτυχη 33χρονη Α. Α. μητέρα ενός μικρού παιδιού έπεσε νεκρή, τα ξημερώματα από τα σκάγια της καραμπίνας, όταν την πυροβόλησε δύο φορές ο σύζυγός της, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Μάλιστα, την ώρα της δολοφονίας το 4χρονο παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ήταν στο σπίτι όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι μετά από διασκέδαση με φίλους άρχισε να καυγαδίζει έντονα. Τότε, ο 54χρονος σύζυγός της άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και την πυροβόλησε δύο φορές στην κοιλιά και στον θώρακα με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να βρει τραγικό θάνατο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 54χρονος κάλεσε την αστυνομία, ενώ φέρεται να είπε στις αστυνομικές Αρχές: «Σκότωσα τη γυναίκα μου».

Ο δράστης και σύζυγος της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία και φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του στις ενώ κατασχέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία τη σκότωσε.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο 54χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε εναντίον του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Συχνοί οι καβγάδες του ζευγαριού - Είχε φύγει από το σπίτι για ένα διάστημα η 33χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, οι καβγάδες του ζευγαριού ήταν έντονοι και συχνοί, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγική τροπή που θα πάρει ο τελευταίος τους καβγάς.

Μάλιστα, η 33χρονη είχε υποστεί κακοποίηση από τον σύζυγό της τα πρώτα χρόνια του γάμου τους, γεγονός που την είχε οδηγήσει να φύγει για κάποιο διάστημα από το σπίτι τους, όμως επέστρεψε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, αιτία των περισσότερων καβγάδων ήταν η ζήλια που ένιωθε ο 54χρονος, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε χρειαστεί να επέμβει η αστυνομία.

Πηγή: protothema.gr