Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στο “Λούης Night show” και μεταξύ άλλων, μίλησε στον stand-up comedian, Λούη Πατσαλίδη για το περιστατικό με τον πατέρα του και τον Φοίβο. Ο ίδιος όπως δήλωσε, το 1995 ξεκίνησε να κάνει δίσκους με τον πατέρα του μέχρι το 1996, όπου κλήθηκε να πάει φαντάρος και τότε ο Γιάννης Πάριος, του ανακοίνωσε πως θα κάνει δίσκο με τον Φοίβο.

“Όταν ήμουν λοιπόν φαντάρος μου λέει ο πατέρας μου πως θα έκανε δίσκο με τον Φοίβο, δεν σας κρύβω ότι τότε ξίνισα λίγο τα μούτρα μου και του λέω “πατέρα δεν έχεις ανάγκη τον Φοίβο, ο Φοίβος θα κάνει επιτυχία στον Δημήτρη Κόκοτα και σε άλλους μικρούς τραγουδιστές που έχουν ανάγκη την επιτυχία, εσύ είσαι ο Πάριος, δεν θέλεις τον σουξεδιάρη, εσύ θέλεις τον Θεοδωράκη, όχι τον Φοίβο”.

Ο τραγουδιστής στη πορεία, δεν είχε δώσει άλλη συνέχεια στο θέμα, ξέχασε το γεγονός, ολοκλήρωσε την θητεία του και ένα διάστημα μετά επισκέφθηκε την δισκογραφική εταιρεία του πατέρα του, όπου ο παράγωγός του Πάριου τον έβαλε να ακούσει ένα τραγούδι.

“Ήταν το τραγούδι “Άπονη καρδιά” που είχε γράψει ο Φοίβος για τον πατέρα μου και μόλις άκουσα και το ρεφρέν έπαθα πλάκα με το κομμάτι και ακόμα το θεωρώ ένα απ΄τα καλύτερα τραγούδια που έχει πει ο πατέρας μου. Απ΄εκείνη την στιγμή, ότι ενδοιασμό μπορεί να είχα στο μυαλό μου για τον Φοίβο, του τύπου ότι δεν είναι του επιπέδου ενός Πάριου, διαλύθηκαν επιτόπου και ο δίσκος ήταν εκπληκτικός”.


O Xάρης Βαρθακούρης στο "Λούης Night Show"