Το άνθινο ρολόι στην Τριών Συμμάχων δεν φτιάχνεται. Η εργολαβία που ήταν να ξεκινήσει για να προχωρήσει το έργο που μιλούσε για την οριστική ανακατασκευή του και την αναβάθμισή του, μάλλον έχει "παγώσει". 

Οι δείκτες εξακολουθούν και λείπουν από το ρολόι, καθώς τους είχε πάρει το συνεργείο του δήμου, έχοντας στα υπόψη του σαν δεδομένο ότι η ανασκευή του ρολογιού θα προχωρούσε.

Ο Ανδρέας Αποσκίτης της σελίδας "Πάτρα αυτά που δεν λέγονται" είναι από τους συμπολίτες που έχουν κάνει αρκετές δημόσιες αναφορές για το ζήτημα, τονίζοντας στο δήμο να κάνει κάτι για την αναβάθμιση του ρολογιού που αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Τριών Συμμάχων, αλλά γενικότερα για το κέντρο της πόλης. Δεν εισακούστηκε.

Πήρε έτσι ένα ρολόι τοίχου, πήρε και ένα σκουπόξυλο, πήγε στην Τριών Συμμάχων, το έστησε και το έβαλε εκεί καυτηριάζοντας έτσι την στάση του δήμου και το θέμα του άνθινου ρολογιού που τόσο καιρό είναι σε αυτή την κατάσταση. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο το ρολόι λειτουργεί, έγραψε στα socila media και τα σχόλια έπεσαν "βροχή".