Την Ματίνα Νικολάου είδαμε, το βράδυ της Παρασκευής, στο πλατό του “After Dark” σαν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά. Η ηθοποιός που απολαμβάνει την τηλεοπτική επιτυχία σαν “Βάνια” στο πλευρό του καλού της φίλου, Νίκου Μουτσινά μίλησε για όλα και αποκάλυψε την αδυναμία που έχει στα… σκηνικά ατυχήματα, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η ηθοποιός βρέθηκε στο γνωστό εξομολογητήριο, δήλωσε: “Στην πρεμιέρα μας στη “Βερβερίτσα”, όταν κάνω ένα χορευτικό, μπέρδεψα τα πόδια μου και έπεσα τούμπα! Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, αν και δεν το κατάλαβε κανείς. Νόμιζαν ότι ήταν μέσα στο έργο. Έπεσα, όμως, τούμπα κανονική!”

“Έχω φάει και σε δράμα τούμπα” πρόσθεσε, στη συνέχεια, η Ματίνα Νικολάου προκαλώντας την έκπληξη τόσο του παρουσιαστή όσο και των τηλεθεατών. “Στην Επίδαυρο. Έτσι όπως έτρεχα, έπεσα τούμπα στη μέση της ορχήστρας και μετά σερνόμουν για να πάω στη θέση μου και να μην χαλάσει το σχήμα. Έσπασα και το δάχτυλο μου! Η αλήθεια είναι πως έχω σπάσει πόδι σε παράσταση, έχω σπάσει δάχτυλο, έχω πέσει από σκαλιά. Είχα κάποια ατυχήματα σε παραστάσεις είναι η αλήθεια. Ζω όμως” συμπλήρωσε με χιούμορ η τηλεοπτική “Βάνια”.

“Ο Νίκος Μουτσινάς με λέει κατσαρίδα” αποκάλυψε με χαμόγελο αναφερόμενη βεβαίως στην αδυναμία που έχει στις άτυχες σκηνικές στιγμές.