Ο Γιώργος Σαμπάνης, μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για όλους και για όλα.

Μίλησε επίσης και για τα social media, ενώ δεν δίστασε να πει πως ακολουθεί μόνο όσους γνωρίζει και όχι αγνώστους.

1η Απριλίου του 2019 και ο Γιώργος κυκλοφορεί τον νέο του δίσκο από την Cobalt Music με τίτλο Παράξενα Δεμένοι. Όπως και τα προηγούμενα πλατινένια άλμπουμ του, βγάζει το ένα hit μετά το άλλο, με πιο πρόσφατη επιτυχία το «Μ’ ένα σου βλέμμα». «Συνήθως αφήνω τους δίσκους μου δύο χρόνια. Δεν μου αρέσει να πετάω το υλικό μου, θέλω να φτάσει στα αυτιά του κόσμου» λέει με ειλικρίνεια. Ρίχνοντας μια ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram παρατηρεί κανείς ότι ακολουθεί μόλις 38 άτομα.

«Είναι λίγο ψεύτικο να ακολουθείς ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κόσμος που μπορεί να με ακολουθεί επειδή του αρέσει η μουσική μου ή για να μαθαίνει τα νέα της σελίδας και τους ευχαριστώ πολύ, ωστόσο εγώ ακολουθώ ανθρώπους που πραγματικά γνωρίζω και με ενδιαφέρει να δω τις ιστορίες τους. Δεν είναι απαραίτητα πολύ κοντινά μου πρόσωπα. Η αδελφή μου, ας πούμε, δεν έχει Instagram, τι να κάνουμε τώρα; Ακολουθώ ανθρώπους που επαγγελματικά και κυρίως φιλικά έχουμε κάποια σχέση και θέλω να μαθαίνω τα νέα τους γιατί πιθανόν είναι μακριά και δεν βρισκόμαστε συχνά», ξεκαθάρισε στο People.

Ξέρει να τοποθετεί τα πράγματα στη σωστή τους βάση κι αυτό φαίνεται ακόμα κι από τη σχέση του με το κινητό.

«Είμαι ένας άνθρωπος που όταν πηγαίνει σε μια συναυλία δεν βγάζει ποτέ βίντεο με το κινητό του. Εάν θέλω να έχω σχετικό απόσπασμα, συνήθως λέω στον διπλανό μου να τραβήξει κι εγώ συνεχίζω να παρακολουθώ. Είμαι μεγάλος μπελάς. Δεν μπορώ να κάτσω με το κινητό και να βλέπω τον τραγουδιστή να λέει το αγαπημένο μου κομμάτι. Χάνω το συναίσθημα, χάνω το τραγούδι, χάνω τη στιγμή».