Το ποσό των 20.000 ευρώ που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος ώστε να μεταβεί η Μυρτώ σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό αποφάσισε να καλύψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς, ημέρες στήριξης για όσους το έχουν ανάγκη. Η Μυρτώ μας, μας έχει όλους ανάγκη, ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης. Πολλοί αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η Μυρτώ τη διαδικασία αποκατάστασης στο εξωτερικό και τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ! Ωστόσο πρέπει να πούμε εκ μέρους της οικογένειας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγκάλιασε ξανά την Μυρτώ καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding. Ο αθλητισμός προσφέρει χαρά και αυτή η ανιδιοτελής προσφορά του κ. Μαρινάκη μας γεμίζει χαρά και δύναμη στον αγώνα που κάνει η αγαπημένη μας Μυρτώ», αναφέρει ο Ανδρέας Χριστοδούλου εκ μέρους της οικογένειας.

Το κάλεσμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη Μυρτώ

Χθες, Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει, ο καθένας στον βαθμό που μπορεί, να συγκεντρωθεί ποσό, το οποίο σε πρώτη φάση ανέρχεται στα 20.000 ευρώ. «Από το 2012 μέχρι σήμερα, η Μυρτώ παλεύει σκληρά για να ξεπεράσει τα προβλήματα που της προκάλεσε η άγρια επίθεση που δέχτηκε από παράνομο μετανάστη στην παραλία της Πάρου. Η κοπέλα έκτοτε είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και η οικογένειά της καλείται κάθε μήνα να συγκεντρώνει ποσά που φτάνουν τις 3.000 € για τα φάρμακα και τις θεραπείες που πρέπει να ακολουθήσει. Τα Χριστούγεννα έρχονται και η μικρή ηρωίδα που υπέφερε τόσο, χρειάζεται την έμπρακτη βοήθειά μας. Θέτουμε ως πρώτο στόχο το ποσό των 20.000 €, που θα χρειαστεί να συγκεντρώσουμε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία για την αποκατάστασή της. Μια μικρή συνεισφορά από τον καθέναν μας είναι σημαντική, για να καλυφθεί το κόστος των ιατρικών δαπανών και να δώσουμε στη Μυρτώ την ευκαιρία να χαμογελάσει ξανά» αναφέρεται σε σχετικό μήνυμα.