Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής τα Ιδρύματα της πόλης και συγκεκριμένα το Άσυλο Ανιάτων, την Κιβωτό της Αγάπης, το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, την Μέριμνα, τον Κωνσταντοπούλειο Οίκο Ευγηρίας, την Αγία Σκέπη και τη Φωλιά. Στις επισκέψεις συμμετείχε δίνοντας την μουσική… νότα των ημερών, η Μπάντα του Δήμου.

Φιλοξενούμενοι, εργαζόμενοι και διοικήσεις, αντάλλαξαν ευχές με τον Δήμαρχο για καλά Χριστούγεννα και χαρούμενη Πρωτοχρονιά.

Σε δήλωσή του στα μέσα ενημέρωσης ο Δήμαρχος, ευχήθηκε καλές γιορτές και υγεία σε όλους και τόνισε: «Με τη σημερινή μας παρουσία στα Ιδρύματα της πόλης μας, θέλουμε για μια ακόμα φορά, εκτός από το να ανταλλάξουμε ευχές, θέλουμε να τονίσουμε ότι χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να αλλάξουμε τα πράγματα και να έχουμε το 2020, αυτά που αξίζουμε και δικαιούμαστε. Επιμένουμε και λέμε, ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο μεγάλη πρόοδος στην επιστήμη και στην τεχνική και η κοινωνική μας συγκρότηση, να μην παρεμβαίνει ουσιαστικά σε τόσο ευαίσθητους τομείς, όπως είναι τα ιδρύματα. Εμείς από την πλευρά μας, κάνουμε ό,τι μπορούμε σε αυτό που μας αναλογεί, για να πάνε τα πράγματα καλύτερα στους χώρους που επισκεπτόμαστε σήμερα. Χρόνια πολλά σε όλους».