Συναυλία του Patras Guitar Ensseble στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 13:45 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Κιθαριστικού συνόλου ΄΄Patras Guitar Ensseble΄΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο Βυζαντινό και εντάσσεται στο Χριστουγεννιάτικο διήμερο εκδηλώσεων το Σάββατο 21 και Κυριακή 22-12-2019, για το παιδικό βιβλίο με θέμα: «ΣΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ». και διοργανώνεται για 3η χρονιά από το Σωματείο Ενωμένη Ρωμηοσύνη,

Το φετινό διήμερο είναι αφιερωμένο στον μεγάλο Ρωμιό λογοτέχνη, αγιογράφο και πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό Φώτη Κόντογλου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει έκθεση παιδικού βιβλίου από εκδοτικούς οίκους, παρουσία χορωδιών, παρουσίαση παιδικών βιβλίων από συγγραφείς, παράσταση Καραγκιόζη, Εργαστήρι Βυζαντινής αγιογραφίας, ζωγραφικής και κατασκευών για παιδιά, φιλολογικό δρώμενο-παρουσίαση για τον Φ. Κόντογλου κ.α.

H Κιθαριστική Ορχήστρα Πατρών δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2018 απο τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών,και εντάσσεται στα μέλη της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας.

Παίζουν:
Κωνσταντίνος Βάσιος, Ισίδωρος Βάσιος, Μιχάλης Γιαννόπουλος, Παναγιώτης Γκούντας, , Νίκος Καλογερόπουλος,Θανάσης Νικολάου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σκέντζος, Κωνσταντίνος Σταθόπουλος.
Καλλιτεχνικός Διευθυντής:Γιώργος Παπαδόπουλος

Είσοδος Ελεύθερη